П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
П'ятниця, 20 грудня 2019 14:48

«8 канал»

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«8 канал» – щодня безліч лайфхаків, незвичних експериментів, відвертих розмов, щирого гумору,  якісної музики та шедеврів світового кіно саме для Вас.

 

Український супутниково-кабельний бізнес-канал, який є і корисним, і розважальним, і інформативним одночасно. Його власником і директором є Сергій Федорченко.
Телеканал може зацікавити кожного, оскільки має різносторонні програми. Для прикладу, на світанку виходить ранкове шоу «Не проспи», денний ефір присвячений програмам про здоров’я, кохання, виховання дітей, спорту, серіалам, а ввечері йдуть новини, підсумки дня. Також на вихідних транслюють захоплюючі фільми, цікаві шоу, спортивні події.
Окрім, цього ведучі та запрошені експерти діляться потрібними лайфхаками, незвичними експериментами, відвертими розмовами і щирим гумором. Переглянути сюжети «8 каналу» можна також і на сторінках соціальних мереж Facebook, Instagram і відеохостингу YouTube.

Прочитано 468 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:50
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Дмитро Добродомов Денис Малахов »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/