Вівторок, 19-е Березня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 14:25

Вікторія Борбуневич

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

13-річна Вікторія в майбутньому мріє стати всесвітньо відомою співачкою та акторкою, саме тому сьогодні дівчина робить для цього все можливе.

Вона вдосконалює гру на фортепіано, професійно займається вокалом, хореографією, опановує акторську майстерність. До речі, Віка пройшла кастинг та зіграла одну з ролей в українській версії дитячого Бродвейського мюзикла School of Rock, прем’єра якого відбулася 17 вересня. На рахунку нашої героїні участь у понад 150 конкурсах і кожен з них приніс Вікторії неймовірне задоволення, колосальний досвід та нових друзів. Наразі, наша героїня є багаторазовою  переможницею всеукраїнських та міжнародних конкурсів, а у її скарбничці здобутків є такі досягнення як:  участь у зйомках двох короткометражних соціальних фільмів «Світ очима дітей» від команди Ukrainian People; I премія на конкурсах: Країна Art-fest (Туреччина), «Єднаємо серця», «Зіркова мрія», «Сузір’я України», Talants of the word (Болгарія), «Мрії здійснюються»; представила Вінниччину в II національному фіналі конкурсу «Яскраві діти України»; премія «Оскар» із сертифікатом «100 найобдарованіших дітей України»; знялася в короткометражних фільмах «Ребята нашего двора» та «Обольстительницы»; отримала суперпремію року – Constellation UA / Сузір’я Україна, 2020 р.

Прочитано 461 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/