Вівторок, 19-е Березня 2024року

Наталия Ковалко (5)


 ученый, PhD, адвокат, общественный деятель

Тренд 2019: від конфронтації до співробітництва

 |  Понеділок, 01 липня 2019 14:15  |  Опубліковано в Наталия Ковалко

Наталiя Ковалко,
адвокатеса, бiзнес-медiаторка Business MEDIATION POINT GROUP

У сучасному суспільстві, яке постійно трансформується та підлаштовується під виклики часу, неминучим є зіткнення протилежних позицій та інтересів. У психології таке явище має назву «конфлікт», який більшістю сприймається як щось негативне та небезпечне. Але, на жаль, саме в цей момент деякі припускаються своєї головної помилки.

Минуло вже багато років, як світова спільнота усвідомила, що головне під час конфлікту – перестати себе переконувати в тому, що бездіяльність або опір ефективні. Конфлікт є двигуном прогресу, орієнтиром того, що потрібно змінити. Він допомагає людям переосмислити й задуматися над тим, що відбувається, виробивши при цьому правильне рішення в ситуації, що склалася. Проте виникає питання, яким чином домогтися того заповітного рішення, яке задовольнить інтереси обох сторін?

«Освіта є основою інтелектуального, духовного, фізичного і культурного розвитку особистості, її успішної соціалізації, економічного добробуту, запорукою розвитку суспільства, об'єднаного спільними цінностями і культурою, та держави».

Якщо Ви розгорнете новий Закон України «Про освіту» (далі – Закон), одразу зустрінете цю цитату, яка є преамбулою до нього. На моє переконання, кожне слово є виваженим і правильним, адже рівень освіти впливає на абсолютно всі сфери суспільства.

Материнство сродни революция, которая сильно изменяет, иногда просто кардинально, прежнее течение жизни.

Перед молодой мамой, наряду со многими другими, встает жесткий вопрос – теперь ее предназначением будет материнство или от карьеры тоже не стоит отказываться? Многие считают (и имеют для этого основания), что справиться с обеими задачами будет очень трудно или даже невозможно.

Право на образование детей с «особенными» возможностями Рекомендовані

 |  П'ятниця, 29 вересня 2017 12:26  |  Опубліковано в Наталия Ковалко

Самый ценный подарок, который может преподнести нам судьба - появление на свет крохотного малыша, умещающего в себе всю радость и счастье нашей жизни.

Дети - это то, что делает жизнь абсолютно иной. Дни становятся ярче, а такие моменты как первый сделанный шаг, первое произнесенное слово, навсегда остаются в нашей памяти, сохраняя всю ту любовь и нежность, что нам посчастливилось когда-то испытать.



Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/