Вівторок, 19-е Березня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 15:00

Наталія Валевська

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

АРТИСТКА, ЛАЙФ-КОУЧ, ВИКЛАДАЧ ВОКАЛУ



«Успіх у житті людини – це вчинки, думки та плани, котрі вона змогла втілити в реальність. Це може вдатися тільки людині, котра наповнена зсередини енергією. А для цього потрібно, щоб любили її та вона, у відповідь. Бо ж у дійсності порожня посудина нічого не наллє, тобто якщо ти пустий в душі, тобі нічого дати своєму ближньому.

Для того, щоб максимально уникнути помилок на шляху до результату, потрібно мати холодний розум та уміти бачити ситуацію із найбільш непередбачуваних ракурсів. А ще – правильно підібрати команду, яка максимально зануриться з тобою у всі процеси.

Для успіху в майбутньому все ж варто розуміти надзвичайну важливість енергії та здорового стану душі. Тоді прагнення постійного розвитку, вдосконалення набутих навичок та позитивний діалог із самим собою будуть супроводжувати увесь шлях. Звісно, тут не обійтися без кваліфікованого психолога – насправді усім варто зняти напругу, навчитися нею керувати, і допомогти у цьому може тільки фахівець. Щоб дійти до фінішу без втрат. Ну, і насамкінець, пам’ятайте: твій успіх – це сила твого Духу та Волі», – зазначає співачка.

Прочитано 377 разів Останнє редагування Вівторок, 23 листопада 2021 15:07
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Валентина Довженко

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/