Субота, 27-е Липня 2024року

Наші українські жінки не перестають надихати своєю активною громадянською позицією, волонтерською діяльністю, допомогою, яка наближає нас до Перемоги!

 

Наступна наша героїня – неймовірна красуня, яка, не дивлячись на свій юний вік вже досягла певних висот !

«Незламність в мене в ДНК, бо я українка. Бути українкою - це не просто національність, це гордість і моя суперсила. Я пишаюся тим, що я українка, і моя нація має неймовірну силу, яка виявляється у різних аспектах життя», - розповідає маленька красуня!

Наступна наша героїня із мальовничого міста України - Львова.

Вважає справжнім успіхом – здатність людини досягати своїх цілей , долати перешкоди і проходити крізь випробовування, залишаючись завжди справжньою людиною!

Понеділок, 03 червня 2024 12:16

Благодійний «КИЇВСЬКИЙ БАЛ»

Діти, молодь України! Ми Вами пишаємось!

Ви - наша еліта, наша краса, наше майбутнє!

Заради вас ми творимо благі справи!

Бал для випускників, дітей України!   

 

Глушко Крістіна Олександрівна: юрист, магістр права, автор наукових статей, голова Громадської організації "Всеукраїнська правозахисна організація"Право на захист". 

 

 

Понеділок, 27 травня 2024 10:50

ПРОВЕДЕННЯ БЛАГОДІЙНОГО ЗАХОДУ «КИЇВСЬКИЙ БАЛ»

«27» травня 2024 р. о 12:00 відбудетьсяпрес-конференціянатему: «Проведення благодійного заходу «київський бал»

Наступна наша героїня неймовірна талановита красуня - Олександра Куліш , яка має в арсеналі досягнень більш ніж 40 титулів, відзнак та нагород!

Вікторія Петрова –не за роками серьозна, розумна та розвинута особистість. Вона насправді унікальна та сильна. Харизматична та талановита. Наша героїня мріє про популярність у майбутньому, про життя у балансі та гармоніі, про реалізіцію та розкриття своїх здібностей. 

Вівторок, 21 травня 2024 12:12

Авторка багатьох соціальних проєктів для дітей Тетяна Петракова анонсувала презентацію щорічної енциклопедіі дитячих талантів «Найвидатніші діти України»

Вже невдовзі в Києві відбудеться урочиста презентація щорічної енциклопедії дитячих талантів «Найвидатніші діти України», авторкою якої виступає соціальні діячка та психологиня Тетяна Петракова. Цього року книга вже в восьме зібрала талановитих дітей з усіх куточків України, в рамках презентації якої відбудеться нагородження   почесними дипломами та медалями за досягнення у різних сферах дитячої творчості. Захід пройде за підтримки благодійного фонду «Надіі та добра» , засновником якого є Довженко Валентина Іванівна, тричі міністр у справах сім’ї, дітей та молоді 

 

До війни,  Кіра з великим захопленням займалася моделінгом, реалізовуючи свої творчі вміння та здібності як «модель» та «акторка».

Займаючись улюбленою справою, наша героїня демонструвала різноманітні колекції від українських дизайнерів, а її фото друкувалися в глянцевих журналах. Крім того, Кіра брала участь у відеозйомках та спробувала себе в ролі телеведучої.

Сторінка 1 із 139

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/