Вівторок, 19-е Березня 2024року

Руслан Болгов (5)


аспірант кафедри криміналістики та судової медицини Академії ВС, телемедіаексперт телеканалів "Україна", "Інтер", "Прямий", "Новий канал", "ІСТV" "СТБ", засновник детективного агентства "Бюро Рись".

Підлітковий Sexting - небезпека чи пізнання…

 |  Середа, 24 листопада 2021 11:51  |  Опубліковано в Руслан Болгов

Сьогодні Україна перебуває у трійці лідерів-постачальників дитячої порнографії у світі, підрахували експерти. За статистикою, в Україні 560 осіб щодня розповсюджують у віртуальному просторі сцени насильницького змісту з неповнолітніми. А за даними британської неурядової організації Internet Watch Foundation (IWF), кожні 5 хвилин в інтернеті з’являється фото або відео сексуального насилля над дітьми. Як зауважили експерти більшість споживачів дитячої порнографії переходять до скоєння злочинів сексуального характеру проти дітей в реальному житті. Як саме відбуваються сексуальні злочини в інтернеті, про це далі в статті Руслана Болгова.

Руслан Болгов – телеексперт, експерт у сферi комплексної безпеки та детективної 
дiяльностi, голова комiсiї з етики Асоцiацiї приватних детективiв України

Наші персональні дані вже давно в мережі Інтернет, але як убезпечити себе від зловмисників, які можуть використати вашу інформацію проти вас? Цифрова безпека – це не просто вимкнути комп’ютер або поставити пароль, це набагато більше.

Спільною і важливою рисою дитячої безпеки як на вулиці, так і в кіберпросторі є те, що правила поведінки дуже схожі.

Інформаційна безпека, як прибрати небажаний контент

 |  Середа, 22 травня 2019 09:22  |  Опубліковано в Руслан Болгов

Руслан Болгов,
аспірант кафедри криміналістики та судової медицини Академії ВС, телемедіаексперт телеканалів "Україна", "Інтер", "Прямий", "Новий канал", "ІСТV" "СТБ", засновник детективного агентства "Бюро Рись".

Ми вже не можемо уявити собі життя без віртуального спілкування, наші діти, як тільки отримують доступ до кіберпростіру, і дорослі також, одразу ж там можуть залишатися надовго, якщо вчасно це обережно не зупинити та не встановити певні обмеження. Так, можливо, це може виглядати як втручання в особистий простір але ж це не зовсім так – це, в першу чергу, безпека, і про це ми поговоримо більш детально. Дайте собі відповідь, що, з вашої точки зору, є інформаційна безпека? Є декілька конкретних визначень цього терміну, наприклад, що це стан захищеності систем обробки і зберігання даних, при якому забезпечено конфіденційність, доступність і цілісність інформації, або комплекс заходів, спрямованих на забезпечення захищеності інформації від несанкціонованого доступу, використання, оприлюднення, руйнування, внесення змін, ознайомлення, перевірки, запису чи знищення. Але як ви розумієте, Для багатьох це складне і незрозуміле визначення, хоча все не так лячно як здається. Все набагато простіше для звичайного користувача мережі, звісно ж ми не говоримо про конкуренцію корпорацій та збереження державної таємниці, це інший рівень.



Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/