Четвер, 28-е Березня 2024року
П'ятниця, 20 грудня 2019 14:50

Дмитро Добродомов

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Можливість до самореалізації та свобода, головне в житті людини.

 

Дмитро Добродомов – народний депутат України VIII скликання, журналіст, медіа-менеджер. За версією громадського руху «ЧЕСНО», Інтернет-порталів «VoxUkraine» та «Слово і Діло». Дмитро Добродомов займав лідируючі позиції у рейтингу найбільш відповідальних депутатів ВРУ та кандидатів в Президенти України.
Також Дмитро Добродомов реалізував амбітний проект – створення нового регіонального телеканалу. Для цього розширив власний простір професійної діяльності – обійняв посаду генерального продюсера телерадіокомпанії «МІСТ ТБ», яка врешті вийшла в ефір під логотипом телеканалу ZIK. Власне як ведучий програми «Хто тут живе?» Дмитро Добродомов став володарем національної телевізійної премії «Телетріумф». Під керівництвом Дмитра телеканал ZIK, що розпочав роботу як місцеве медіа, за чотири роки існування став найпопулярнішим регіональним телеканалом Західної України.

Талант, наполегливість, роботоздатність, креативність та трішечки везіння – саме це є складовими для досягнення успіху, вважає Дмитро Добродомов. А також додає, що дуже важливо займатись справою, котра приносить не лише результат, а й задоволення.

Прочитано 439 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Сергій Дойко «8 канал» »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/