Четвер, 18-е Квітня 2024року
Четвер, 19 грудня 2019 14:35

Анна Добриднєва

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

На сцені я відчуваю себе щасливою, відвертою, найдобрішою в світі і всемогутньою.

Співачка та авторка пісень Добриднєва Анна своєю творчістю надихає слухачів, адже всі її пісні автобіографічні та відверті і прихильники це відчувають. Анна зізнається, що почувається щасливою, коли виходить на сцену і чує, як із залу їй підспівують. Ця молода жінка чітко знає, що їй подобається і все своє життя займається тим, що приносить їй задоволення – вона створила та продюсує власний музичний проект, написала офіційні саундтреки до серіалу «Молодіжка-2» та заснувала власну лінію жіночої білизни «A Fight».

«Досягати результату в улюбленій справі – саме це веде до успіху» – пояснює Анна: “Це щастя, коли справа твого життя підкріплюється суспільним визнанням та фінансовим злетом”.

Наша героїня дотримується основних принципів, які щодня допомагають їй іти далі: «потрібно бути цілеспрямованою та вірити в себе. Дуже важливо мати поруч людей, які тебе підтримують та надихають, а не токсичних, що постійно скиглять і тягнуть вниз. А ще – ніколи не припиняти вчитися, любити і поважати себе».

Прочитано 429 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Світлана Садовенко Оксана Пекун »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/