Субота, 20-е Квітня 2024року
П'ятниця, 20 грудня 2019 14:14

Світлана Садовенко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Заслужений діяч мистецтв України, Науковець, музикант та педагог Світлана отримує задоволення від того, чим займається та каже, що її діяльність – це постійний рух вперед: професійний, творчий, розвитковий, комунікативний та волонтерський! Ми дізнались про те, де вона черпає натхнення та якими лайфхаками користується для досягнення успіху.

Що Вам бiльше всього подобається у Вашiй дiяльностi?

Комунікація, а саме: порозуміння, обмін думками, знаннями та емоціями). Також я радію тому, що спілкуюсь із людьми різного віку – від двох до ста двох років. Моя діяльність – це постійний професійний, творчий, розвитковий, комунікативний та волонтерський рух вперед.

Розкажiть про Ваше особисте розумiння успiху. Якi його складовi та секрет?

По-перше – це отримання задоволення від роботи. По-друге, результат! Коли люди та суспільство визнають твою діяльність. Щодо секрету, то я вважаю, що єдиного рецепту успіху немає. Втім, є одна складова, яка допоможе досягнути успішного результату. Це любов! До життя, дітей, людей, природи, до кожної травиночки й листочка та до справи, якою займаєшся.

Вашi персональнi лайфхаки, якi допомагають Вам досягати успiху у дiяльностi та особистому життi?

Кмітливість дуже допомагає у знайденні виходу тоді, коли відбувається якийсь злам у житті. Знайти правильний вихід, зробити так, щоб потім пишатися своїми діями і, головне, результатом – це велике мистецтво у житті кожної людини. Важливо мати такі хитрі трюки, які справді допомагають у досягненні результату. Для жінки – це завжди краса, любов, відданість, вміння знайти підхід, розуміння й подеколи жертовність, що обов’язково дасть свій позитивний результат.

Де Ви берете енергiю?

Родина, сім’я та кохані люди – моє головне джерело енергії! Це, в першу чергу, син, чоловік та батьки. І, звичайно ж, друзі! Обожнюю своїх друзів! А ще не можу не зауважити, що величезним джерелом сил та енергії для мене є моя робота! Особливо з дітьми та студентами. Я їм віддаю свою енергію, знання, любов, а вони вертають мені це ще більше! Так і обмінюємося вже доволі багато років ресурсами!

Якою Ви бачите сучасну українку?

Щасливою, гарною, коханою, успішною, впевненою та сильною!

А що б хотiли їм побажати?

Бажаю примножувати найкращі свої душевні стани та отримувати від життя максимум!

Прочитано 378 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Олександр Лещенко Анна Добриднєва »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/