Субота, 20-е Квітня 2024року
Понеділок, 23 грудня 2019 09:01

Надія Кулик

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Коли любиш життя – успіх гарантовано!

Молода, талановита та творча українка Надія Кулик є власницею та дизайнеркою українського жіночого бренду одягу «LA LINEA». У своїй творчості вона має змогу поєднувати її жіноче і бізнесове «Я», від чого отримує велике задоволення. «Мені подобається розуміти жінок і допомагати їм в будь-яких обставинах зберігати свою ніжність і сексуальність, незважаючи на те, що сьогодення навпаки спонукає бути сильними, успішними та швидкими! Я ціную кожен комплімент, зроблений моїм клієнткам!» – ділиться вона.
Щоб життя було цікавим та наповненим, Надія радить іноді бути спонтанним. «Організованість – це добре, але інколи можна дозволити собі бути емоційним та діяти не за правилами!» – впевнена вона. Також вона радить постійно чимось надихатись. Особисто їй отримати порцію емоцій допомагають подорожі та спілкування із цікавими особистостями. А ще вона радить займатись спортом. «Бо фізичні навантаження здатні врегулювати будь-які емоції і допомогти скинути моральну напругу!» – радить вона.
Головним досягненням Надія називає народження доньки Владислави, а її життєве кредо – «Жити, любити та цінувати сьогоднішній день!».

Прочитано 437 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 09:03
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Дар'я Чупріна Олена Люлька »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/