Середа, 24-е Квітня 2024року
Понеділок, 23 грудня 2019 09:35

Ірина Скудар

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Дитину не можна критикувати, принижувати і засуджувати! Потрібно хвалити і підтримувати, тоді вона стає впевненою та поважає себе  як особистість!

 

Але у той самий час Ірина вважає, що дитина повинна мати повагу до батьків і їх аргументованого «Ні!». «Навіть при спілкуванні «на рівних», авторитет і повага до старшого мають бути апріорі.» – ділиться мати двох доньок секретом їх виховання.
Ірина закінчила Київський Державний Лінгвістичний Університет та Українську академію зовнішньої торгівлі. Маючи диплом магістра із міжнародного права, після отримання освіті, вона працювала на державній службі. З народженням старшої донечки, а згодом і меншої, на сімейній раді було прийняте рішення, що Ірина має присвятити свій час вихованню і розвитку дівчаток.
Старшу Софійку та молодшу Надійку вона виховує однаково гармонійно у всіх сферах. «Змалечку прищеплюю навички незалежності і самоконтролю, любові і співчуття до ближнього, поваги до себе і оточуючих! А ще вчу, щоб вони не боялися робити помилки!» – ділиться Ірина та додає, що кожну дитину треба виховувати індивідуально, бо від народження вона є унікальною особистістю. І її доньки це показують власним прикладом. Старша Софійка є творчою особистістю та займається співом і танцями, а менша Надійка більш активно проявляє себе у спорті. Але найголовнішим у відносинах із своїми доньками Ірина вважає їх відверті розмови про сімейні цінності, про тих, кого вже з нами немає, про школу, друзів, релігію, природу, першу закоханість, розчарування тощо… «Діти – це моє життя, мій сенс, моє повітря!» – каже вона із трепетом.

Прочитано 545 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:20
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Крістіна Урба Ярослава Чеклова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/