Субота, 20-е Квітня 2024року
Понеділок, 23 грудня 2019 09:31

Ярослава Чеклова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Шок, радість і знову шок!

 

Дванадцятирічна Ярослава Чеклова вже з самого дитинства доводить всім і в першу чергу собі, що для досягення мрії головне мати нестримне бажання розвиватися. Уже 6 років підряд вона займається бальними танцями. За цей час недноразово брала участь у фестивалі «Повіримо в себе», посівши перші місця.
Також проявила свої акторські здібності під час участі в зйомці короткометражки «Друг», мюзиклі «Безмежна мрія в малеькому серці».
Незважаючи на те, що юна дівчинка пересувається на інвалідому візочку, вона веде активний спосіб життя, долаючи всі перешкоди на шляху. Здавалося б юна танцівниця мала потребувати щохвилинну підтримку, проте дівчинка є сама неймовірним джерелом енергії та підтримки для близьких. Минулого року на одному з телеканалів Ярослава організувала сюрприз своїй мамі у вигляді відеозвернення її улюбленої акторки, власного танцю й пісні в студії від Світлани Тарабарової. А ще вона станцювала із своїм кумиром Ахтемом Сеітаблаєвим у «Танцях із зірками», описавши свої емоції після так: «Шок, радість і знову шок!».
Талановита дівчинка має величезний багаж досягнень, адже вона посіла перше місце на фестивалі «Казкові мрії», отримала Гран-прі фестивалю «Beauty of Ukraine 2019», «Бенефіс» здобула «Кубок Чапкіса», знімалася для журналів: «Your Hair», «Apriori», «Bon Kids», «Справи сімейні». Також є постійною учасницею модних показів.

Прочитано 638 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 10:20
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Ірина Скудар Ярослав Андрусяк »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/