Середа, 24-е Квітня 2024року
П'ятниця, 20 грудня 2019 15:23

Ірина Вратарьова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Тільки особистість, що порозумілася з собою, здатна створювати, а не руйнувати!»

Ця амбітна та талановита українка займається виробництвом серіалів, пише сценарії, пісні, а знедавна навіть спродюсувала виставу «Толік – молочар», яку встигли назвати культурною подією року. А ще Ірина встигає присвячувати себе благодійності. «Мені надзвичайно подобається шалена динаміка і навіть постійна турбулентність мого життєвого шляху. Продюсер – це людина, яка створює бажане з тканини буття» – ділиться Ірина та додає, що почувається щасливою, поєднуючи на перший погляд несумісні речі.
У своїй діяльності вона вимоглива і жорстка, але дозволяє собі іноді бути спонтанною, бо саме несподівані рішення часто, за словами Ірини, рухають її справу вперед. До речі, успіх вона вимірює у кількості позитивних змін для суспільства, у врятованих життях та історіях, які надихають мільйони. «А проте успіх схожий на сонячний відблиск. Ось він є, ось вже полетів далі. Його стабільність примарна, а от справжній особистісний успіх можна побачити у тих самих очах, яким віриш і любиш, відчути в теплих долонях, які зігрівають твою руку – і цей успіх найважливіший!» – впевнена вона.
Головним своїм джерелом енергії вона називає глибокі стосунки з близькими. А ще її надихають книжки, картини, фільми, прогулянки та мандри – у інші міста і країни та у світи інших людей. Всім, хто хоче відчувати гармонію, вона радить порозумітись із собою. «Наше щастя і успіх залежать від багатьох факторів, але головний залежить саме від нас – ти сам можеш себе створити. Щоденною працею, вивченням життя та відчуттям напівтонів, з яких складається твій простір» – впевнена вона.

Прочитано 494 разів
Ukrainian People

Автор

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/