Четвер, 28-е Березня 2024року
П'ятниця, 20 грудня 2019 14:17

Катерина Бужинська Рекомендовані

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Українська співачка, лауреат численних пісенних конкурсів, Заслужена та Народна артистка України Катерина Бужинська не тільки співає пісні на декількох мовах, гідно представляє нашу країну за кордоном та радує добрими та світлими композиціями, вона також є прекрасним мотиватором. Катерина з великим натхненням та любов’ю ставиться до своєї роботи, називаючи себе Воїном Світла та із радістю виконує обов’язки дружини та мами, готуючи своїм близьким людям смачні страви. Ми поспілкувались із Катериною та дізнались про її особисте бачення успіху, запитали про натхнення та принципи виховання дітей.

 

Катерино, що Вам бiльше за все подобається у Вашiй професi?
Спілкування із людьми. Моя місія – нести людям добро, тепло, підіймати настрій та поширювати людські цінності. Іноді я відчуваю себе Воїном Світла!

Як Ви розумiєте поняття «успiх»?
Зараз для мене успіх – це стабільність, улюблена робота, певний статус, можливість робити те, що ти любиш та отримувати за це гроші, а головне – гармонійна та міцна родина! Якби я говорила про це в 20 років, можливо б акцентувала лише на кар’єрі, але зараз я впевнена, що головний успіх для жінки – це її сім’я!

Вашi персональнi лайфхаки досягнення успiху?
Головне – це притримуватись людських цінностей. Бути добрим, щирим та порядним. А ще не треба ніколи опускати руки. Навіть на шляху дуже знаменитих людей є перепони. Щоб досягти успіху, треба працювати, мати велике бажання та вірити.

Ваше життя дуже насичене, але при цьому Ви спокiйна та гармонiйна. Як Вам вдається все встигати?
Мені допомагає правильне планування часу! Я намагаюсь приділити його однаково всім: собі, чоловіку та дітям. Поєднувати насичений графік та родину не просто, але було б бажання!

Якi Вашi головнi принципи виховання дiтей?
Мої діти не дивляться телевізор, бо ТБ пропагує агресію та неправильні цінності. Я вважаю, що батьки повинні контролювати інформацію, яку отримують від світу їх діти та давати правильну основу. Я вчу дітей бути ввічливими, добрими та вдячними. Дивлячись на свою старшу доньку Олену, я розумію, що все роблю правильно. Вона світла дівчинка, яка дуже відрізняється від своїх однолітків.

Як Ви собi уявляте образ сучасної українсько жiнки?
Українки красиві та працьовиті. Українка може і на конкурс краси піти, і приготувати вдома борщ, і бути прекрасною мамою, і освіченою особистістю. Я знаю багато успішних наших жінок, які могли б найняти спеціальну людину для домашніх справ, але вони цього не роблять, бо їм подобається доглядати за родиною.

А Ви часто готуєте?
Так, коли в мене є вільний час, я з великим бажанням готую для рідних. Я не вважаю, що артистка повинна займатись тільки мистецтвом та бути білоручкою. До речі, для мене готування їжі – це також творчий процес.

Що Вас надихає по життю?
Любов, природа, гори, море, подорожі. Ми із чоловіком дуже любимо або самі, або із дітьми, вирватись на пару днів куди-небудь за кордон. Для мене це завжди велике натхнення, яке перетворюється на пісні за допомогою мого автора, якому я розповідаю свої історії. Ось наприклад, моя остання «Закохана в осінь» була написана одразу після нашого із чоловіком вечора, який ми провели на півдні Італії у місті Барі.

Що Ви порадите українцям сьогоднi? Як у вирi таких нестабiльних подiй залишатись людиною та не зраджувати собi?
Треба знайти час для Бога і для своєї душі. У що б людина не вірила, треба пам’ятати, що завтра може бути ваш останній день Не робіть те, чого б не бажали собі. Треба розуміти, що життя – це бумеранг!

Прочитано 626 разів Останнє редагування Понеділок, 23 грудня 2019 09:05
Ukrainian People

Автор

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/