Вівторок, 16-е Квітня 2024року
Четвер, 19 грудня 2019 14:32

Наталія Александрова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Щоб мати успіх та бути задоволеним, треба закохатися у своє життя, себе, навколишній світ і свою справу!

 

Психолог, коуч, нумеролог, таролог, та парапсихолог Наталія вважає головним своїм досягненням заснування школи ТАРО і нумерології «РОЗА ВЕТРОВ». У своїй діяльності вона більш за все любить створювати нове, спостерігати, бачити зворотний зв’язок, спілкуватися з цікавими людьми, отримувати результат і задоволення від виконаної роботи.
Щодо успіху, то Наталія вважає для його досягнення треба постійно отримувати нові знання у своїй галузі та бути працьовитим. «Вчиться, надихайтесь успішними людьми, вірте у Творця, любіть безумовно свою справу, свою країну та родину!А ще пам’ятайте, що основний кодекс успіху – це бігти від своєї ліні!» – радить вона.
Аби надихнутись та отримати нові сили Наталія проводить час у тиші та на природі. «Молитва – ось, що завжди додає мені сил!» – каже вона та ділиться, що її дуже енергетично наповнюють прогулянки у Чорного моря у своїй рідній Одесі, де вона живе.
Всім, хто хоче бути гармонійною особистістю та мати успішний результат по життю і в роботі вона радить іноді бути дитиною та дозволяти собі прості радощі. «Подорожуйте, будьте креативними, уникайте стереотипів та відчувайте себе щасливою у кожному моменті тут і зараз!» – радить Наталія.

Прочитано 453 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Лариса Чиж Олексій Борсало »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/