П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:34

Соня Берук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Соня Берук – талановита та цілеспрямована дівчинка. Вона ще зовсім маленькою почала навчатися грі на фортепіано та співати. Вихованка Studio Vocals Maria ZLATA, захоплена музикою, стала актрисою Театру моди ARTMODELS курсу «Ведучі заходів».

У 2017 році взяла участь у музейному проєкті «Обдароване дитинство». Також Соня «заспівала» мовою жестів разом із гуртом «Антитіла» в рамках стадіонного туру HELLO на Арена Львів та на фінальному концерті у Палаці спорту.

Наша зіронька взяла участь у багатьох конкурсах та фестивалях, де отримала багато нагород. Серед них – І премія та статус «Золотий голос» Міжнародного конкурсу-фестивалю мистецтв UKRAINE ART FAVORITE FEST; додаткова номінація «Майстерне володіння голосом» Всеукраїнського вокального фестивалю-конкурсу OPEN MUSIC. VOCAL; суперфіналістка у номінації «Вокал» Національної премії дитячих талантів в Україні Kids Awards 2020. Загалом Соня – володарка п’ятьох Гран-прі та має у скарбничці вагомі здобутки у понад 30 конкурсах.

                        

Прочитано 322 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/