П'ятниця, 29-е Березня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:43

Поліна Черненко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Поліна Черненко – юна зірочка з міста Кам’янське. Талановита, обдарована 15-річна дівчина активно вдосконалює модельні та хореографічні навички і приділяє цьому, щонайменше, три години на день.

Від постійних зайнять, репетицій та виступів не втомлюється і, як каже сама, «це мій звичайний ритм життя, я займаюсь улюбленою справою». Така плідна праця вже принесла Поліні вагомі досягнення – серед її найвизначніших нагород: Гран-прі Всеукраїнського конкурсу краси, моди і таланту Beauty of Ukraine (Київ, 2018 р.); перемога на Всеукраїнському фестивалі краси, моди, таланту «Міс Україночка» (Київ, 2018 р.); здобула перемогу на конкурсі краси «Королева краси 2020» (м. Дніпро); GRAND PRIX Всеукраїнського офіційного модельного конкурсу Little professional model (м. Київ, 2019 р.); учасниця і «обличчя обкладинки» Енциклопедії дитячих талантів «Найвидатніші діти України» (2018 р., 2020 р.); перемога на конкурсі Grand top-model (м. Одеса, 2020 р.); отримала «золото» на конкурсах «Міні-міс Україна 2020» та «Юна Міс Україна 2020»; титули «Найтитулованіша дитина України 2019» та World Little Supermodel 2019 на конкурсі Greece Young Supermodel of the world 2019 (Греція).

Поліна – мила, експресивна та чуйна дівчинка. У вільний час любить читати книги та малювати. Має, на перший погляд,звичайну, але дуже велику мрію: щоб усі діти нашої планети Земля жили, виростали та дорослішали у родинному колі. Бо сім’я – це найважливіше, що є у житті людини.

.

Прочитано 302 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Анна Гаврилюк Соня Берук »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/