Субота, 27-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:32

НІКА СТРІЛЕЦЬКА

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Ніка – надзвичайно обдарована, талановита 5-річна дівчинка, яка знає точно: успіх залежить від щоденної наполегливої праці, саме тому свій творчий шлях вона розпочала ще в 9-місячному віці. Уже в рік і 8 місяців відбулася її перша персональна виставка під патронатом Президентського фонду Леоніда Кучми, м. Київ. А в рік 11 міс. Ніка отримала Рекорд України як наймолодша авторка персональної виставки.

 

Понад усе дівчинка любить малювати, тому ніколи не втомлюється і навіть у садку теж малює та створює своїми руками різні вироби чи аплікації.

На рахунку нашої героїні вже є чотири персональні виставки. Також Ніка стала переможницею багатьох міських та міжнародних конкурсів; отримала 25 перемог Гран-прі. Роботи Ніки експонувалися на Міжнародних та персональних виставках у Болгарії, Польщі, Словенії, Угорщині (м. Будапешт), Австрії (м. Відень), Німеччині (м. Мінден-Бремен), Грузії та Великій Британії (м. Лондон). Окрім цього, серед її вагомих досягне є: Національна премія «Талановиті діти України 2020» Kids Awards 2020; вона увійшла в п’ятірку дітей України, які заробляють гроші (2018 р.); здобула двічі Гран-прі на Міжнародному фестивалі Zirka (2018 р., 2019 р.); Гран-прі на Miedzynarodovy Festival Talentov Vianocna hviezda (Lucky Slovensko), 2019 – 2020 рр.

Прочитано 299 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Софія Павлова Денис Родін »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/