П'ятниця, 29-е Березня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:32

Софія Павлова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Софія – дуже мила та артистична 13-річна дівчинка. З чотирьох років вона займається моделінгом, додатково розвиває хореографічні навички та бере уроки вокалу. Але це не всі таланти нашої героїні. Вона полюбляє експериментувати з різними елементами декору одягу, і, як за помахом чарівної палички, навіть звичайна хустинка в її руках, після деяких маніпуляцій, перетворюється на вагому частину гардеробу. Та це й недивно, адже в майбутньому Софія бачить себе дизайнером-модельєром.

Дівчинка впевнена на 100 відсотків, що справжній українець – це людина, здатна берегти і віддано любити свою Батьківщину, робити все для того, щоб вона розквітала.

Завдяки плідній праці та постійному вдосконаленню вмінь і навичок у Софії вже чимало нагород. Незважаючи на юний вік, вона має неабиякі досягнення, а саме: конкурси краси в Європі, зокрема в Литві, незабутня для неї перемога Miss Perlukas 2020; Гран-прі – Litlle professional mode (Київ, 2020 р.); Супер Гран-прі – «Юна леді 2020» (Київ); Гран-прі – Star waves (Київ, 2019 р.); Iмісце – «Міні-міс світу 2019»; Гран-прі – «Міс Україночка 2019»; Гран-прі у конкурсі Beauty of Ukraine 2019.

Прочитано 261 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Стефанія Федів НІКА СТРІЛЕЦЬКА »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/