П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:33

Денис Родін

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Денис – 15-річний юний виконавець, який, до того ж, пише пісні трьома мовами – українською, англійською та російською. Талановитий юнак має не лише вокальні та поетично-музикальні здібності, а й надзвичайно чуйне серце: він досить часто бере участь у благодійних концертах, де збираються кошти на лікування онкохворих дітей.

 

У свої 15 років Денис має чимало значних досягнень: двічі був фіналістом національного відбору «Дитячого Євробачення»; у 2016 році визнаний дитиною року, отримав медаль «Гордість та Надія міста»; неодноразово ставав лауреатом міжнародних та всеукраїнських конкурсів. Завдяки своєму таланту він виграв грант на навчання в Університеті Короля Данила у конкурсі «Школа має талант». Також наш герой був учасником «Голос. Діти-3», виступав на сцені разом із Потапом і Настею Каменських та виконав Гімн Добра в Швейцарському парламенті для глав державу дуеті з Катериною Бужинською.

Головна мета юнака – стати хорошою людиною, а його найзаповітніша мрія – прославити Україну на увесь світ, отримавши Греммі в номінації «Артист року».

Прочитано 418 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « НІКА СТРІЛЕЦЬКА Марія Прохорова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/