Середа, 24-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:33

Божена Поліщук

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Божена – розумна, чемна, мила, чуйна дівчинка і талановита співачка та модель. Незважаючи на юний вік, вона впевнена: «Якщо ти можеш щось робити – роби це зараз та не відкладай на завтра».

 

Завдяки наполегливості та своєму таланту їй вдалося здобути перемогу в багатьох номінаціях та отримати низку нагород: Гран-прі конкурсу «Літня ліга талантів» (Іспанія, м. Лорет де Мар); I місце на Міжнародному онлайн-конкурсі «Сонце за нас», 2020 р.; I премія Міжнародного дитячого фестивалю «Світ талантів», 2020 р.; I премія – «Я артист», 2020 р.; II премія – «Європа молода», 2020 р.; І премія – у Міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв «Зірка України»; I місце в конкурсі Music Talent League, номінація «Фольк», м. Вільнюс; I місце в номінації «Джаз», ІІІ місце в номінації «Світовий хіт» у конкурсі Riga Symphony уЛатвії; Гран-прі обласного відбору 2 сезону конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України»; I місце в Міжнародному конкурсі Riga Symphony, у Латвії, номінація «Фольк»; лауреат Першої премії – Всеукраїнський конкурс «Атом добра та любові». Окрім цього, Божена стала фіналісткою телепроєкту «Караоке на Майдані» та заспівала дуетом з українською етно-співачкою Ілларією.

Також маленька зіронька має багато досягнень у модельній сфері, серед них: Міс Дюймовочка та Міс Глядацьких симпатій у 2010 році; Гран-прі на III Всеукраїнському конкурсі-фестивалі мистецтв «Зірковий крок»; Гран-прі на конкурсі «Яскраві діти України». Вона також представляла Хмельницьку область у Національному палаці мистецтв «Україна» та слала лауреатом І премії на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Cрібне сяйво».

Прочитано 311 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Наталія Мандзюк Аліса Дутковська »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/