П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:17

Аліса Дутковська

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

Аліса – неймовірно творча та активна 9-річна дівчинка, яка постійно працює над собою і здобуває нові навички та удосконалює вміння. Вона займається бальними танцями в клубі «АЛЕГРО», а з вересня 2019 року почала ходити до дитячого модельного агентства Caramel, де взяла участь у показі дитячої колекції в стилі diskoта презентації нового журналу BabyFashionWorld. До речі, танцювати дівчинка навчається з чотирьох років і за цей час активних занять стала багаторазовим призером «золота», «срібла» та «бронзи» на міжнародних і обласних турнірах зі спортивно-бальних танців – виступи в містах Львів, Полтава, Харків, Запоріжжя, Бердянськ, Кирилівка, Кам’янське, Дніпро та в Грузії (м. Батумі) і Молдові.

 

Аліса – відмінниця у школі, щороку отримує похвальні листи за навчання, а також залюбки бере участь у міських заходах і нагороджена дипломом за високі досягнення від мера міста Павлоград.

Наразі дівчинка тісно пов’язана з beauty-сферою, на RamadaEncoreKyiv. У рамках Superstarfashionweek вона представляла нову колекцію дитячого одягу від бренду ArinApparel, а також знялася у фотопроєкті Barbieparty для журналу Fashionone. Однак справжньою красою Аліса вважає внутрішній стан людини. На її думку, тільки людина з чистою, світлою і співочою душею може бути по-справжньому красивою.

З майбутньою професією дівчинка ще не визначилася. Вона мріє про творчу професію, але водночас хоче стати суддею і чинити по-справедливості, відповідно до закону, чи адвокатом, щоб гідно захищати людей.

Прочитано 308 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Божена Поліщук Елеонора Дишлева »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/