Субота, 20-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:33

Наталія Мандзюк

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Наталка – дуже обдарована, здібна і талановита дівчинка, яка постійно працює над собою для досягнення ще кращого результату. Її найбільша мрія – дарувати людям свій талант і стати гордістю для сім’ї. Вона переконана, що для досягнення мети і здійснення мрії потрібно докладати багато старань і нових знань, адже це стане фундаментом для майбутніх здобутків.

 

Протягом останніх років дівчинка стала лауреатом та переможницею багатьох міжнародних конкурсів і фестивалів: «Зоряна Фа-Соль», «Зоряні мости», «Буковельський ЗіркаФест», «Талановиті діти України». Наталя отримала Гран-прі на Міжнародному фестивалі у Польщі, а у 2020 році взяла участь у проєкті «Школа має талант» , де здобула перемогу та отримала грант на безплатне навчання в університеті Короля Данила Галицького.

У 2019 році наша героїня випустила свій перший кліп авторської пісні«Край», стала фіналісткоюАмериканського міжнародного конкурсу 2020.Нещодавно в Києві дівчинка отрималавже другу премію на Міжнародному та досить потужному конкурсі THE GREAT Junior Festival 2020. Як зізнається сама Наталя, найважливіше досягнення для неї – публікаціяв Енциклопедії дитячих талантів «Найвидатніші діти України»в номінації«Вокаліст року».

 

Прочитано 510 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Марія Прохорова Божена Поліщук »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/