Субота, 20-е Квітня 2024року
П'ятниця, 25 грудня 2020 14:17

Елеонора Дишлева

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Елеонора – 16-річна талановита і трудолюбива дівчина. Уже впродовж 10 років вона розвиває і вдосконалює свої вокальні здібності, майстерність. 6 із них – навчається у Миргородській дитячій музичній школі ім. А. Коломійця.

 

«Спів – це моя душа, моя любов! Він надихає мене», – ділиться в інтерв’ю Елеонора, саме тому майже весь свій час вона приділяє самовдосконаленню, репетиціям та заняттям з вокалу. Така завзята робота принесла дуже добрі результати – на рахунку Елеонори чимало перемог та досягнень, зокрема: диплом за майстерне виконання ролі у відеоказці «Усе починається з кохання», «Золота бригантина» (Бердянськ, 2018 р.); 1 місце в літературному проєкті «Доросла поезія голосами дітей» (2018 р.); лауреат 1 ступеня Міжнародного фестивалю-конкурсу «Україна єднає світ» (Скадовськ, 2018 р.); Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Миргородські фестини» (Миргород, 2019 р.); конкурсу «Яскрава країна в Чернігові-2019»; Міжнародного фестивалю мистецтв Marine Fantasy (Київ, 2020 р.); IV Mіжнародного мультижанрового фестивалю MAGIC WELLSPRING 2020 (м. Прага, спецприз); срібна призерка з вокалу та бронзова – з моделінгу на Міжнародному чемпіонаті виконавчих видів мистецтв у Голлівуді WCOPA-2020; лауреат 1 премії I Міжнародного конкурсу «Галактика» (Білорусь, м. Мінськ, спеціальні призи); лауреат 1 премії STARS OF THE WORLD – ONLINE в категорії World Hit & Pop Music та Jaz (Болгарія).

Прочитано 301 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Аліса Дутковська Альона Колінченко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/