Четвер, 25-е Квітня 2024року
Понеділок, 30 листопада 2020 16:15

Ольга Батіг

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Ольга Батіг – не тільки успішний візажист, майстер-бровист, переможниця Чемпіонату України з макіяжу ABC у номінації «Весільний салонний макіяж», а й щаслива мама та дружина. Редакція журналу UkrainianPeople дізналася від Ольги про її вміння вдало поєднувати сім’ю та кар’єру, секрети успіху та що є для неї джерелом натхнення.

 

«Роби іншому те, чого бажаєш собі»

Розкажіть про сферу вашої діяльності та її цінності.

Особисто я цілком упевнена, що саме обличчя, його риси уособлюють внутрішню силу та красу людини. На мою думку, в кожному з нас – маленький Всесвіт, а моя професія допомагає показати його красу.

Якою є місія сучасної жінки, як Ви вважаєте?

Найважливіша місія жінки – любити та дарувати любов іншим, оберігати сім’ю, почуття та й увесь світ, в якому живемо. Ще одне важливе призначення – прикрашати ту маленьку частинку довколишнього, в якому сама й знаходиться.

Ваше особисте розуміння успіху. Які його складові?

Той успіх, який бачимо, – це лише вершина, на яку зійшли, і навіть не здогадуються часом інші, яких, власне, невидимих зусиль, старань доводиться докладати, яка величезна кількість хвилювань на шляху до успіху. Його складові – це не тільки щось велике, а й дрібниці, з яких складається прекрасна цілісна картина.

Як, на ваш погляд, поєднати кар’єру і родину?

Із власного досвіду можу сказати, що важливою є підтримка в сім’ї. Приміром, я впевнена, що, за необхідності, мої рідні мені допоможуть і навіть замінять у деяких справах.

Що Вас надихає?

Джерелом мого натхнення є любов та вдячність клієнтів. А успіх інших людей для мене є хорошою мотивацією вдосконалюватися.

Що порадите жінкам для успіху та щастя?

Щастя закладене в людині Творцем від народження. Воно не залежить від статусу, наявності грошей чи кар’єри.                                                                

                    

Прочитано 385 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Ксенія Чурсинова Вікторія Лежаніна »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/