П'ятниця, 3-те Травня 2024року
Понеділок, 30 листопада 2020 16:19

Ксенія Чурсинова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Ксенія Чурсінова є успішним та талановитим косметологом-естетистом, яка щодня дарує радість та щастя своїм клієнтам. Жінка впевнена, що її досягненням, насамперед, є те, що вона знайшла своє покликання. Редакція журналу UkrainianPeople дізналася про головні секрети краси, жіночність та її професійні цілі, які ставить перед собою Ксенія.

«Головним правилом має бути повага до себе самого»

Що Вам найбільше подобається у вашій діяльності?

Я вважаю, що мені пощастило, адже я допомагаю жінкам у вдосконаленні їхньої краси. Бачити щасливих та усміхнених клієнток, їхні сяючі очі – найбільша радість. Щодня дякую Всесвіту за цей дар.

Ваше особисте розуміння успіху. Його складові.

Успіх є багатогранним. Якщо для когось це гроші, для іншого це може бути щаслива сім’я та душевний спокій. Проте особисто для мене це досягнення цілей, реалізація бажань і мрій.

Які ваші персональні лайфхаки, які допомагають Вам досягати успіху в діяльності та особистому житті?

Передусім, не потрібно приміряти «чужий шаблон», адже завжди краще йти своїм шляхом. Також цілі людини мають відповідати її індивідуальним перевагам та мріям. Тоді вона зможе досягти свого. Головне не забувати: нема мети – нема успіху. А без нього й відчуття радості та щастя.

Яке ваше головне джерело сил та енергії?

Моя сім’я, рідні та близькі люди – вони приймають мене такою, якою я є. А якщо мені потрібно зарядитися енергією, то в цьому допомагає шум моря та прогулянки на свіжому повітрі.

Що головне сьогодні мають зрозуміти жінки України, щоб досягти успіху в кар’єрі, особистому житті та почуватися щасливими?

Людина народжується для того, щоб бути щасливою! Дуже часто те, наскільки ви самозреалізуєтеся в житті, напряму залежить від ваших бажань. Тому не бійтеся їх! А ще важливо любити себе та не боятися змінювати ті речі, які не є «вашими».

Прочитано 382 разів
Ukrainian People

Автор

Детальніше в цій категорії: « Світлана Волик Ольга Батіг »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/