Субота, 27-е Квітня 2024року
Понеділок, 30 листопада 2020 16:13

Вікторія Лежаніна

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Бути щасливою людиною – це внутрішній стан і вибір самої людини!»

Вікторія Лежаніна – Life-коуч, психолог-консультант, SOLWI-терапевт, інноваційний експерт в особистісному зростанні та відносинах, член Міжнародної асоціації фахівців терапевтичних напрямів та коучинга «Гільдія інтегративної психології» та комітету жінок-підприємниць Київської торгово-промислової палати. Протягом періоду своєї професійної діяльності їй вдалося отримати величезний досвід – 21 рік успішної роботи з людьми. Вона також любляча мама трьох прекрасних дітей.

 

Вікторія переконана, що для досягнення успіху можливий лише один шлях – не зраджувати власним мріям. Успіх у її розумінні – це стан людини, в якому вона щаслива та проявляє всі свої кращі риси.

Також вона переконана, що важливо жити відповідно до своїх цінностей та бути в гармонії з усіма сферами життя. «Рушійними силами для відчуття балансу є розуміння цілей свого життєвого шляху та активний рух до їхнього досягнення, – зазначає Вікторія.

Прочитано 329 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Схожі матеріали (за тегом)

Детальніше в цій категорії: « Ольга Батіг Валерія Манзюк »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/