П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Вівторок, 23 листопада 2021 12:28

Вікторія Лежаніна

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПСИХОЛОГ, ЛАЙФ КОУЧ, SOLWI-ТЕРАПЕВТ, ІНОВАЦІЙНИЙ ЕКСПЕРТ В ВІДНОСИНАХ ТА САМОРОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ, ЛАУРЕАТ ПРЕМІЇ «100 УСПІШНИХ УКРАЇНЦІВ» У 2019 ТА 2020 РР.

 

«Бути щасливою людиною – це внутрішній стан і вибір самої людини!», – саме таке життєве кредо у героїні обкладинки Вікторії Лежаніної. Вже у дорослому періоді свого життя вона змогла знайти в собі сміливість та повністю змінити напрямок діяльності з фінансиста та організаційного психолога на професійного сімейного психолога, сертифікованого коуча за міжнародними стандартами, тілесно-орієнтованого терапевта, інноваційного експерта в особистісному зростанні і відносинах.
Наша героїня переконана, успіх у житті людини – це стан щасливої людини, в якому проявляються всі його найкращі людські якості. А для щастя та успіху в будь-яких справах важливо знати себе, приймати себе, вміти управляти собою, бути в ресурсі, бути здоровим, і знати закони життя. Вміти слухати подих життя, не зраджувати своїм цінностям і мріям та насолоджуватися усім, навіть поразками й помилками, бо це найцінніший досвід.

Прочитано 259 разів
Ukrainian People

Автор

Схожі матеріали (за тегом)

Детальніше в цій категорії: « Олена Рихальська Анастасія Іванова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/