Субота, 20-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:31

Карина Комишна

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПЕРША ВIЦЕ-МIС УКРАЇНА ВСЕСВIТ 2017

Молода, успішна та дуже чутлива дівчина, яка у свої двадцять три роки має достатньо дорослі життєві принципи. Ми із радістю поспілкувались із Кариною Комишною, вона ж Перша віце-Міс Україна Всесвіт 2017, та задали їй ряд питань про її діяльність та погляди на ті чи інші хвилюючі моменти сучасного життя.

Розкажiть про те, чим Ви зараз займаєтесь?
За фахом я юрист, але зараз одним із головних напрямків моєї творчості є написання картин маслом. А почалось все з першої роботи під назвою «Фенікс у вогні». Вона була намальована мною в часи глибоких переживань. Арт вийшов дуже експресивний, чуттєвий та яскравий! До того ж, ця картина стала для мене джерелом натхнення і я на цій хвилі вирішила видати книгу віршів моєї близької людини. Дуже приємно відчувати себе частиною такої історії. Також зараз я малюю картини для різних благодійних аукціонів.

Що допомагає витримувати велику конкуренцiю?
В мене є багато цілей в житті та хочеться все встигнути. Саме тому я йду тільки вперед і на конкуренцію не звертаю увагу.

В чому полягає успiх, на Ваш погляд?
У 21 столітті, на мою думку, щоб бути успішним потрібно бути популярним, в тренді, на вустах у людей. Але, як кажуть: «Мало бути популярним, потрібно бути затребуваним». Саме тому, вважаю, що потрібно постійно зростати і розвиватись. Про себе можу сказати, що я зараз головним інструментом для популярності, а саме – соціальними мережами, користуюсь рідко. Викладаю нові фото під настрій.

Що для Вас є ресурсом натхнення на даний момент?
Мене завжди надихають красиві та успішні люди, які багато досягли в житті. І у кожної людини без сумнівів є «місця сили». У мене одне з них – мій будинок.

Назвiть принципи, якими Ви керуєтесь у своїх дiях?
Я керуюсь тільки одним відомим принципом – «бумерангом». Все в житті завжди вертається – і добро, і зло. Тому тільки нам вирішувати, які вчинки робити.

Назвiть якостi справжньої жiнки.
Таке питання ставила мені рік тому Катя Сільченко на інтелектуальному конкурсі «Міс Україна Всесвіт». Тоді я відповіла, що справжня жінка повинна бути жіночною, сильною, мудрою і носити сукні. Моя думка з того часу не змінилась.

Якою повинна бути сучасна українка?
На мою думку, зараз дуже важливо українським дівчатам зберегти індивідуальність и природню красу.

Порадьте нашим читачам, як не сходити зi свого шляху i не пiддаватися невдачам?
Треба чітко розуміти, що кожне випробування в житті треба проходити з високо піднятою головою і розуміти, що це рух вгору. Тільки рухаючись вперед і вгору ми досягаємо кращої версії себе.

Прочитано 836 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Євгенія Ільмінська Альона Люлька »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/