П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:33

Євгенія Ільмінська

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

КЕРIВНИК КИЇВСЬКОГО САЛОНУ КРАСИ «ROYAL HAIR»

Успішна українка, справжня фея сфери beauty, прекрасна мама та любляча дружина – все це вона! Як же Євгенії вдається керувати затребуваним київським салоном краси «ROYAL HAIR», розвиватися як професіонал, а також у всьому цьому вирі подій залишатись гарною мамою та дружиною. Редакція із радістю запитала про все це нашу героїню та відкрила для себе унікальній світогляд сучасної представниці ніжної статі.

Розкажiть, як Ви потрапили у свiт beauty?
Я почала працювати стилістом десять років тому. Допомагала жінкам доглядати за волоссям та нарощувати його. Кількість моїх клієнтів почала швидко рости, а разом із тим моє бажання зробити із хобі справжню професію. Паралельно із роботою почала відвідувати різні майстер-класи та курси, щоб максимально розширити свій професійний рівень. Потім, в один момент я зрозуміла, що моє бажання створювати красу навколо себе з кожним днем стає все більшим. Одного орендованого місяця у салоні мені вже не вистачало, тому я вирішила зробити свій проект – справжній beauty-храм, де б кожна дівчина отримала гарне обслуговування!

Який ви керiвник?
Салон «ROYAL HAIR» – це місце, де панує творчість та атмосфера максимального релаксу, але щоб створити цю атмосферу потрібно стимулювати свою команду, надавати своїм колегам можливість навчатись, бути задоволеними та гарно заробляти. Керівник такого бізнесу повинен бути одночасно лояльним, але іноді рішучим та жорстким. Я намагаюсь бути такою.

Як зробити бiзнес успiшним? В чому секрет?
Секрет у тому, щоб займатися улюбленою справою! На першому місці потрібна бути не фінансова складова, а мета – робити людей щасливими. В мене саме така місія. Особливо подобається, коли ми допомагаємо жінці кардинально змінити імідж, і все в її житті потім також змінюється у позитивний бік. В такі моменти я розумію, що мій бізнес успішний. Але щоб він таким був, важливо надавати професіональні послуги. Аматор визнання не досягне. Треба бути кращим у обраній сфері!

Конкуренцiя Вас стимулює чи Ви не звертаєте на неї увагу?
Конкуренція – це нормальне явище. Особливо у сфері краси. Але, на мій погляд, це навіть добре, що вона є. Кожен намагається бути кращим та пропонувати якісніші послуги. Клієнт від цього тільки виграє, а нам, тим хто робить їх красивішими, це надає сил та натхнення! Якщо ти конкурентоздатний – ти успішний!

Сучаснi українки, якi вони на Ваш погляд?
Я вважаю, що українки відрізняються внутрішнім стрижнем, умінням подати себе, а ще вольовим характером. Сучасна українська жінка – еталон успішності!

Що можете побажати нашим читачам, як не сходити з обраного шляху та не звертати увагу на поганi моменти у життi?
Все що нас не ламає – робить сильнішими. Я повністю погоджуюся із цим висловом. Дивіться тільки вперед і ніколи не озирайтеся. Все краще попереду! Будьте вірними своїй професії і своїм принципам!

Прочитано 542 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Юлія Єгоричева Карина Комишна »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/