П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:28

Альона Люлька

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ДИЗАЙНЕР ХУТРЯНИХ ТА ШКIРЯНИХ ВИРОБIВ, ВЛАСНИК ТМ «ALLU-R»

Український дизайнер хутряних та шкіряних виробів, власник ТМ «Allu-r» та успішна у всіх сферах українка підкорила редакцію Ukrainian People! Ми із радістю дізнались в Олени з чого почалась її кар’єра, де вона бере натхнення, якими бачить сучасних українок та що для неї особисто є успіхом.

Як починалася Ваша кар’єра? Завжди мрiяли стати дизайнером?
Так, бажання створювати одяг та аксесуари у мене з’явилося, ще коли я була школяркою. У підліткові роки багато шила, перешивала і від цього отримувала величезне задоволення. Але одночасно з цим мені хотілося стати медиком. Коли прийшов час обирати де навчатися, я зупинилася, все-таки, на дизайні. Отримавши диплом закрійника, пішла працювати по спеціальності. Мені подобалося, але доля так склалася, що на сім років я зі сфери дизайну пішла. Треба визнати, що перерва була не марною, бо коли я знову повернулася до пошиття одягу і аксесуарів, мій творчий та професійний шлях розквітнув з новою силою. Тим більше, я зрозуміла, що тепер бажаю працювати не із тканинами, а із хутром та шкірою. Ці матеріали надихнули мене на багато нових ідей. Так і почалася моя справа, яка тепер відома під назвою «Allu-r»!

Для кого Ви створюєте вироби? Опишiть свою потенцiйну клiєнтку.
Наша клієнтка – успішна та харизматична жінка, яка стежить за модою, але, при цьому, бажає бути оригінальною. Вона цінує нашу роботу, та вміє гідно продемонструвати вироби «Allu-r»! Не рідко буває, що наш одяг та аксесуари самі знаходять своїх власниць. Дівчина бачить виріб, одразу ж його купляє, а потім додає, що ця річ ніби створена спеціально під неї. В такі моменти я отримую величезне задоволення! Приносити людям радість своєю роботою – нереально прекрасно!

Якими принципами Ви користуєтеся в роботi та життi?
Принципи – не моє. Творчі люди – натури, які постійно порушують правила. До того ж, я жінка… А ми кожного дня народжуємо нові стратегії та ідеї. Одне можу сказати точно – якість і досконалість в роботі та приватному житті у мене на першому місці!

Що Вас надихає? Який Ваш особистий ресурс сили?
Моя родина. Вона є моїм особистим джерелом гармонії, щастя, добра та любові. Саме близькі люди надають мені силу та віру для досягнення успіхів в кар’єрі! Також дуже надихають оточуючі люди, нові знайомства, природа, мистецтво, якась незвичайна атмосфера – все це наповнює мене в творчому сенсі.

Поняття «успiх», яким воно є персонально для Вас?
Успіх – це результат величезної праці, експериментів, проб та помилок. Щоб бути успішним, треба постійно рухатися вперед та працювати над нюансами, які не влаштовують. Наприклад я, після кожного показу колекції, проводжу детальний аналіз та роблю собі помітки, що хочу вдосконалити. Вважаю, що тільки з такою позицією можна отримати визнання.

Порадьте нашим читачам, як йти своїм шляхом та не звертати уваги на негативнi моменти долi?
Життя може завести куди завгодно, але воно 100% виведе вас на той шлях, який потрібен саме вам. Тому, аби мати своє джерело підтримки, перш за все, будуйте родину. Близькі люди – це справжня сила!

 

Прочитано 687 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Карина Комишна Ольга Грамм »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/