П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:27

Ольга Грамм

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ДИЗАЙНЕР ТА ЗАСНОВНИЦЯ БРЕНДУ ЖIНОЧОГО ОДЯГУ OLGA GRAMM, ВЛАСНИЦЯ ШОУ-РУМУ ПРЕМIУМ-КЛАСУ OG

Дизайнер та засновниця бренду жіночого одягу Olga Gramm, власниця шоу-руму преміум-класу OG, та просто красива та мудра українка Ольга Грамм на власному прикладі зрозуміла, що мрія дитинства може перерости у справжній бізнес. А як це їй вдалося, вона розповіла редакції Ukrainian People.

 

Про що ваш бренд? Для кого ваш продукт?
Бренд Olga Gramm – молодий, але вже відомий виробник жіночого одягу. Висока якість, елегантність, вишуканість та підкреслена індивідуальність виробів – головна позиція Olga Gramm. Наша потенційна клієнтка – сучасна, вишукана, ділова, романтична непередбачувана, але завжди жіночна! В колекціях поєднуються вироби різних стилів. Є позиції для ділових зустрічей, дружніх вечорів, сімейних прогулянок, побачень, розкішних світських заходів. До того ж наш одяг є дуже якісним, адже ми створюємо його виключно із тканин виробництва Італії.

З чого все починалося?
Якщо ти чогось дуже бажаєшь та сильно мрієш – це стане реальністю. Ще будучи маленькою дівчинкою, я зрозуміла, що хочу творити. Творити красивий, зручний та оригінальний одяг для прекрасних жінок. Зробивши перші ескізи, я «народила» дебютну колекцію. І з цього все почалося: закупки тканини, підбір високопрофесійного штату, калькуляція, офіційний випуск колекції та відкриття шоу-рума. Іноді було не легко, але, коли ти йдеш за своїм покликом – нема нічого неможливого. Дитяча мрія стала реальністю.

Що надає вам наснаги та надихає?
Кожен день – натхнення. Люди, природа, весь світ в цілому – прекрасне поле для ідей! Безпосередньо в роботі, на створення одягу, мене надихають тканини. Обираючи для своїх ескізів матеріали, дуже часто змінюю рішення і на виході отримую іншу, нову та кращу колекцію. Ще одна моя пристрасть – місто Париж. Саме там я відчуваю магнетичну легкість, відновлення сил, бажання творити і радіти кожному дню. Але найголовнішим натхненням для мене є моя сім’я. Близькі люди – моя підтримка, мій головний сенс життя!

А в чому полягає ваш персональний успiх?
Успіх – це відчуття, коли я задоволена собою, роботою, внутрішнім станом та оточуючим світом. Коли все доведено до досконалості. Бо я перфекціоніст і для цього щоденно працюю над собою.

Якою ви бачите сучасну українську жiнку?
Достойною. В усьому: в одязі, поведінці, проявах. А ще – доброю та мудрою. Я вважаю, що українські жінки – найкрасивіші, найталановитіші, найуспішніші, найунікальніші, чудові господині та найкращі берегині домашнього вогнища.

Порадьте нашим читачам, як йти своїм шляхом, не озираючись на негативнi перепони?
Головне – зрозумійте, що вам потрібно і чого саме ви бажаєте. Чітко ставте цілі, встановлюйте терміни їх реалізації. Невдачі, великі чи малі, будуть завжди, але ж саме вони допомагають ідентифікувати де була зроблена помилка, що треба відкорегувати. Будьте сильніше, мудріше, наполегливіше. Не бійтеся діяти! Більше мрійте! Та йдіть назустріч прекрасному!

Прочитано 692 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Альона Люлька Іва Нероллі »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/