Четвер, 25-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:24

Іва Нероллі

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

БIЗНЕС-ЛЕДI, ДИЗАЙНЕР БРЕНДУ «IVA NEROLLI»

Вона є не тільки талановитим дизайнером, але й бізнес леді, що сама просуває свій бренд, будучи, таким чином, безпосереднім учасником розвитку бренду «Iva Nerolli» на кожному з етапів. Іва бажає творити та пропонувати все нові і нові ідеї в світі моди. Вона та її команда ставлять собі грандіозні завдання і для цього дуже багато працюють. Ми із задоволенням поспілкувались з Івою та дізнались про ДНК її бренду, а також де вона бере натхнення і якими принципами керується у своїх діях.

Скiльки рокiв Вашому бренду?
Бренду Iva Nerolli півтора року. Але за цей досить короткий період розвитку вже було створено три повноцінні колекції одягу та аксесуарів, які не раз презентували в рамках Ukrainian Fashion Week.

Чим Ваш одяг та аксесуари видiляються на ринку?
Бренд «Iva Nerolli» – це уособлення мого внутрішнього стану, а також відношення до моди і стилю як такого. У ДНК бренду закладена жіночність, сексуальність і глибокий духовний потенціал представниць прекрасної статі. Родзинка бренду – у створеному нами власному принті.

Це вражає! Але щоб вигадати власний арт, треба мати художнi здiбностi. Ви випадково не пишете картини?
Так! Малювання – це моє хобі! Саме це захоплення розвинуло в мені тонке відчуття кольору і форми. Я особисто промальовую і розробляю кожен елемент з колекції, займаюся підбором тканин і фурнітури. До речі, ми з командою дуже відповідально підходимо до вибору матеріалів і закупаємо їх лише на кращих фабриках Європи.

Якими основними принципами Ви керуєтесь у своїй творчiй дiяльностi?
Головний принцип – позитивна енергія у всьому. Саме тому я творю лише у позитивному настрої. До людей, до роботи і до всього що мене оточує я відчуваю любов та добро!

Ваш головний ресурс натхнення?
Я надихаюся виключно за межами місця, де працюю. На сьогоднішній день, бренд вимагає максимум моєї уваги, і для того щоб мати можливість наповнитися абсолютно новою енергією і не концентруватися на тому, що вже було створено, важливо вчасно відпустити робочий процес. Саме тому на мене чудово діє зміна обстановки, зокрема, подорожі. В процесі відпочинку до мене приходять нові ідеї. Крім того, я часто надихаюся простими, ледве вловимими речами, такими як випадкова емоція близької людини, бездоганний мазок на картині улюбленого художника, кадр з фільму, або мелодія з пісні.

Що для Вас є успiх?
Відчуття успіху для мене – це стан натхнення, яке я отримую в процесі створення чогось нового. Також, це виправданість колосальних зусиль, перш за все, духовних, які я вкладаю в розвиток бренду. Якщо ж говорити про успіх мого бренду, то він полягає у конкурентоспроможності на ринках України та Європи, а також країн Близького і Далекого Сходу.

Опишiть образ успiшної жiнки. Яка вона?
Успішна жінка – та, що вміло балансує між чоловічим і жіночим початком. Та, у якої гармонійно виходить поєднати позицію бізнес леді і якості справжньої жінки: ніжність, сексуальність і м’якість.

Що можете порадити нашим читачам, як не сходити зi свого шляху i не пiддаватися всiм невдачам?
Будьте максимально віддані тому, що робите. Ростіть у собі почуття кохання та натхнення.

 

Прочитано 543 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Ольга Грамм Олена Бернацька »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/