Четвер, 25-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:21

Олена Бернацька

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ДИЗАЙНЕР БРЕНДУ «HELENBER»

Сучасні українки не стоять на місці – вони встигають різнобічно розвиватися, наполегливо працювати над створенням власного бренду і об’єднувати в собі найкращі якості доброї жінки і матері. Все це про героїню нашого номера – жіночну і одночасно сильнухарактером, яка так любить дарувати красу оточуючим і надихати їх своїм прикладом. Власниця та засновниця і дизайнер модного бренду «HELENBER» Олена Бернацька розповідає виданню Ukrainian People про те, як власне бажання та улюблену справу перетворити в концепцію цілого бренду, про жіноче щастя і про правила виховання улюбленої дочки.

 

Олено, незважаючи на те, що перша Ваша освiта – економiчна, Ви працюєте в творчiй професiї. Що вплинуло на Ваше рiшення почати кар’єру дизайнера i заснувати свiй власний бренд?
Вищу економічну освіту я отримала за наполяганням батьків, за що їм дуже вдячна. Оскільки саме вона сталак надійним джерелом на початку кар’єри дизайнера і вирішенні заснувати свій бренд. З огляду на те, що я завжди була творчою особистістю, то у мене не виникало сумнівів з приводу того, в якій сфері можна буде реалізувати свій творчий потенціал. Моє улюблене заняття переросло в професію, від якої я отримую безмежне задоволення і черпаю енергію для створення нових образів і модельних розробок.

З чого потрiбно почати, щоб досягти успiху в своїй справi?
Я думаю, що для початку потрібно дуже сильно захотіти досягти кращого. Таке прагнення обов’язково створить бажання працювати і нескінченний потік ідей. А ще краще поставити собі завищені цілі для початку і відразу почати наполегливо працювати. Тільки той, хто впевнений у своїх силах, бажаннях і натхненний своїми цілями досягає найбільших успіхів.

З огляду на вашу професiйну дiяльнiсть, скажiть, в чому полягає жiноча краса?
Безумовно, краса жінки в її грації та культурі. Жінка ерудована і доглянута завжди буде захоплювати, тягти за собою! Краса така якість, яку можна передати і якою можна поділитися з оточуючими, примножуючи її, особливо, якщо все виходить з серця, тоді простір навколо буде насичено гармонією.

Олено, пiдкажiть нашим читачкам, як же наповнити себе внутрiшньою красою?
Я вважаю, що джерелом будь-якої краси є любов. Потрібно дивитися на світ з цією любов’ю і, завдяки їй, можливо зрозуміти наскільки ж красиве все навколо: будинок, люди, природа, місто...тільки завдяки цій любові ви зможете роздивитися довкола справжнісіньку красу.

Прочитано 917 разів Останнє редагування Середа, 19 грудня 2018 10:30
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Іва Нероллі Олена Брєєва »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/