Четвер, 25-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:02

Тетяна Туча

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ДИЗАЙНЕР I ЗАСНОВНИЦЯ БРЕНДУ « LUCKYLOOK», ЕКСПЕРТ З ПIДБОРУ ГОЛОВНИХ УБОРIВ ТА СОНЦЕЗАХИСНИХ ОКУЛЯРIВ

Дизайнер і засновниця бренду «LuckyLOOK»,  а також експерт з підбору головних уборів та сонцезахисних окулярів Тетяна Туча є представницею жінок нового покоління, які вміють втримати баланс між роботою та особистим життям та бути завжди орієнтованою на успіх. Ми поспілкувались із нею та дізнались у чому секрет її бізнесу, якими принципами вона керується та що її надихає.

Ви є власницею магазину. Який у Вас напрямок?

«LuckyLOOK» – це перший спеціалізований магазин, де пропонуються такі аксесуари, як головні убори та сонцезахисні окуляри. Разом із цим ми також надаємо професійні консультації в цьому напрямку. Я вважаю, що порада майстрів у нашій сфері дуже потрібна, тому що з цими аксесуарами люди стикаються рідше, ніж, приміром, коли обирають одяг.

В чому ще полягає концепцiя «LuckyLOOK»?
Ми створили дійсно унікальну бізнес концепцію з професійного підбору сонцезахисних окулярів та головних уборів. Обирання цих аксесуарів відбувається не так швидко як інших необхідних кожній людині позицій. Спеціальна, дуже індивідуальна консультація, яку ми пропонуємо кожному клієнту – наша «фішка» і головна складова концепції «LuckyLOOK».

Назвiть принципи, якими ви керуєтесь у Вашiй дiяльностi?
Головний мій професійний принцип – це коректне чесне служіння клієнтам. Я сама та моя команда розуміємо, що не просто виконуємо свої обов’язки, а робимо корисну справу. Вважаю, що така позиція – пріоритетний принцип якісного сервісу! А також, звичайно, чесність, порядність і добре ставлення до людей.

Що допомагає витримувати велику конкуренцiю?
Бренд LuckyLOOK – це перший бренд професійного підбору сонцезахисних окулярів та головних уборів. Це робить бренд не схожим на жоден інший. У нас немає прямих конкурентів – адже наша бізнес модель унікальна, і її неможливо повторити! Тому що в душі компанії завжди динаміка і прагнення вдосконалити продукт! Тільки в мережі наших магазинів можна знайти професійних стилістів-консультантів, які можуть підібрати та завершити образ головним убором і сонцезахисними окулярами. Саме цей факт ставить нас вище за усіх наших конкурентів!

Що для Вас є успiх, у чому вiн полягає?
Секрет мого професійного успіху – моя команда, котра допомагає мені долати труднощі та досягати висот. Маркером нашої затребуваності є регулярне отримання позитивного зворотного зв’язку від безлічі клієнтів. Якщо твій продукт і послуга важливі, відчуваєш себе на хвилі успіху, потрібним та унікальним. А коли мій бізнес номінували в Українській народній премії та нагородили титулом «Мережа магазинів сонцезахисних окулярів №1», я в черговий раз в цьому переконалась. Команда йшла до цього не один рік. Подібне визнання бренду – вища ступінь мотивації ставати ще кращими.

Що можете порадити нашим читачам, як не сходити зi свого шляху i бути орiнтованою на успiх?
Для мене не існує такого поняття як невдача. Все що б не відбувалося – це мій позитивний досвід. З усіх моментів я беру і черпаю ентузіазм, і ніколи не зациклююсь на дрібницях, що можуть мене засмутити. Я завжди рухаюся тільки вперед! Якщо маєш чітку мету та чітке ясне бачення цієї мети, жодна невдача не зможе перешкодити реалізації. Людина яка хоче – шукає можливість, людина яка не хоче – шукає причину. Це одне з правил, яким я керуюсь в житті.

 

 

Прочитано 514 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Анна Гомонова Оксана Полонець »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/