Четвер, 28-е Березня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:00

Оксана Полонець

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ДИЗАЙНЕР, У 2016 РОЦI БРЕНД ОКСАНИ ПОЛОНЕЦЬ БУВ ПРЕДСТАВЛЕНИЙ НА ЧЕРВОНIЙ ДОРIЖЦI ЦЕРЕМОНIЇ ВРУЧЕННЯ ОСКАР У ЛОС-АНДЖЕЛЕСI, У 2017 РОЦI ОТРИМАВ НАГОРОДУ «ЗОЛОТИЙ СИМВОЛ ЯКОСТI НАЦIОНАЛЬНИХ ТОВАРIВ ТА ПОСЛУГ УКРАЇНИ»

Український дизайнер Оксана Полонець, яка здобула успіх не тільки в українському світі моди, але й вийшла на міжнародний ринок, вважає, що мрію не треба відкладати на потім. Своєю мудрістю, досвідом та життєвими принципами вона із радістю поділилась з нашою редакцією.

 

Якими своми досягненнями Ви пишаєтесь найбiльше?

За роки діяльності в якості дизайнера я отримала не один десяток нагород та подяк, тисячі задоволених клієнтів і сотні показів по всій Україні, а також в Торонто, Нью-Йорку, Чикаго, Вашингтоні, Мюнхені, Берліні, Відні, Хартберзі, Анкарі та ОАЕ. У 2016 році мій бренд був представлений на червоній доріжці церемонії вручення Оскар у Лос-Анджелесі, а у 2017 році мене нагородили «Золотим символом якості національних товарів та послуг України» за значний внесок у розвиток української культури. Напевно ці досягнення є для мене найбільш цінними.

Якою є головна «родзинка» Вашого бренду POLONETS?
Традиційна вишивка в сучасній інтерпретації, індивідуальний підхід до кожної моделі і побажань клієнта. Кожний новий витвір від першого до останнього кроку пронизаний подихом кохання до вишуканого вбрання, українського стилю та рідної України.

Хто є прихильниками Вашого бренду?
Серед моїх клієнтів: відомі особи, зірки шоу-бізнесу та культурно-соціальні діячі. У 2017 році Перша леді України Марина Порошенко обрала бренд Оксани Полонець для створення святкового образу до урочистих подій у честь святкування «Дня незалежності України».

Розкажiть про свою формулу успiху. Яка вона?
Не відкладати мрію на завтра – головне правило мого успіху. Всі ми про щось мріємо, будуємо плани, загадуємо в майбутнє, але основним є прийняття рішень і готовність діяти та ризикувати.

Принципи, якими ви керуєтесь у своїх дiях?
Те, що ми маємо зараз, є результатом вчорашніх рішень і сьогоднішніх дій. Доля щодня надає нам нові можливості, головне — вміти мудро використовувати їх. У бізнесі, як і в житті, немає межі досконалості, тому кожен новий день я намагаюся ставати трішки кращою за себе вчорашню.

Що допомагає витримувати велику конкуренцiю?
Головне правило конкурентного ринку — зайняти свою нішу. Кропітка праця та пошук своєї особливості та родзинки є тривалим шляхом, але воно того коштує.

Що можете порадити нашим читачам, як не сходити зi свого шляху i не пiддаватися всiм невдачам?
Мотивуйте себе. Подорожами, грошима, славою, емоціями, задоволенням – тим, що вас заводить! Пам’ятайте, що ми самі творці свого життя. Мрійте про велике та недосяжне, боріться зі страхом та невпевненістю, а головне – вірте в себе. Ставайте кращою версією себе!

 

Прочитано 798 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Тетяна Туча Марія Єгорова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/