Вівторок, 23-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 10:04

Анна Гомонова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ДИЗАЙНЕР, ТЕЛЕВЕДУЧА, МОДЕЛЬ, СПIВАЧКА, ХУДОЖНИЦЯ В ТРЕТЬОМУ ПОКОЛIННI, «MRS.UNIVERSE INTERNATIONAL», АМБАСАДОР КОНКУРСУ «MRS.ELITE BEAUTY QUEEN»

Цілеспрямована, талановита та мудра українка анна Гомонова знає, за якими принципами працює світ бізнесу. Вона сама зробила оригінальний бренд спортивного елітного одягу в дусі високої моди та продовжує розвивати свою справу. Особисті критерії успіху, поради та інші персональні та бізнес стратегії – про все це Анна розповіла нам в інтерв’ю.

Що ви розумiєте пiд словом «успiх»?

Успіх – це об’ємне поняття з індивідуальним планом та результатом. Воно вбирає в себе абсолютно всі складові: сім’я, кар’єра, освіта, творчість, гроші та особисті реалізовані цілі (у кожного – свої).

Як з’явилася iдея зробити власний бренд елiтного спортивного одягу?
Ще до створення бренду, щоразу, приходячи в спортивний зал, я звертала увагу на невеликий асортимент спортивного одягу. Домінуючі закордонні дуже дорогі бренди, параметри яких не завжди відповідають запиту нашого українського споживача, змусили мене задуматись. Я перша, хто програє в цій ситуації, бо в спортивному залі проводжу більше часу, ніж на світських заходах. Захотілося привнести елегантність в спорт. Так і почалась розробка проекту по впровадженню високої моди в тренувальні зали.

В чому головна iдея бренду?
Ідея бренду проста – зробити повсякденне життя українки більш вишуканим, при цьому комфортним та яскравим!

Чи треба йти на ризик у бiзнесi?
Якщо обрана вами ніша зайнята, доведеться або вписуватися в уже існуючі тенденції, або ризикувати та пропонувати нові оригінальні. Я обрала другий варіант, але зробила це по-своєму: прислухалась до особистих потреб і запиту оточуючих, вивчила ринок, оцінила свої матеріальні можливості, а вже потім зробила крок у світ бізнесу.

Яким принципам ви вiрнi в своїй роботi?
Мої бізнес-принципи перекликаються із моїми життєвими. Маючи стійку моральну життєву позицію, я абсолютно щира та принципова із своїми партнерами. Репутація – понад усе! Організованість, своєчасність, вміння тримати слово, позитивний настрій, стратегія – також важливі складові. А взагалі – менше слів, більше дій.

Конкуренцiя має вплив на вас?
Конкуренція – це здорово! Вона надихає на нові ідеї та технології, загартовує характер, штовхає на розширення власних кордонів. Треба відноситись з повагою як до свого продукту, так і до діяльності конкурентів.

Що ви можете порадити українкам стосовно успiху та реалiзацiї себе в великому свiтi?
Життя – це шлях, який ви повинні пройти індивідуально. Йдіть вперед, навіть якщо зустрічаються ями та зупинки. Враховуючи помилки і минулий досвід, з вірою у власну гідність і розумінням сучасної ситуації не бійтеся добиватися своїх цілей, створювати нові і знову добиватись успіху. Щастя, удачі, нових проектів на життєвому шляху і втілення бажань, дорогі українки! Бережіть себе!

 

Прочитано 718 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Карина Кучер Тетяна Туча »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/