Вівторок, 23-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 09:51

Марія Єгорова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ФIТНЕС-ТРЕНЕР, ПОПУЛЯРНИЙ ДIЄТОЛОГ, СЕРТИФIКОВАНИЙ ЕКСПЕРТ З ХАРЧУВАННЯ, НАСТАВНИК, ДОСВIДЧЕНИЙ ПСИХОЛОГ

Фітнес-тренер, популярний дієтолог представниць українського шоу-бізу, сертифікований експерт з харчування, наставник, досвідчений психолог та просто красива та енергійна українка, яка в свої молоді роки вже досягла численних успішних результатів у професії. Ми захоплені Марією та із радістю поставили їй ряд питань щодо її діяльності та життєвих принципів.

 

З чого починався Ваш професiйний шлях i як розвивалась Ваша кар’єра?
Все почалося з того, що я у віці сімнадцяти років приїхала до Києва. Це було вісім років тому, і хоча тоді в мене зовсім не було грошей, я вірила, що в мене вийде здійснити свої мрії. Спочатку я не знала, чим саме хочу займатись. Вирішила обрати сферу спорту, бо турбота про здоров’я і фізична активність для мене завжди були у пріоритеті. Пройшовши навчання та стажування в Академії фітнесу міжнародної мережі жіночих фітнес-клубів «FitCurves», я отримала атестацію тренера, а потім – старшого тренера. Почала працювати фітнес-тренером і допомагати жінкам покращувати здоров’я і зовнішній вигляд. Паралельно вела особливі групи для клієнток із слабким станом здоров’я. Також в певний момент, як старший тренер компанії FitCurves, почала навчати інших тренерів в містах України, а через деякий час отримала сертифікат фахівця з харчування і набрала свої групи.

Чим Ви найбiльше пишаєтесь в планi свєої дiяльностi?
За шість років моєї роботи завдяки мені схудли більше семиста клієнтів. Уявіть собі, кожні три дні з’являлася ще одна щаслива володарка нової фігури!

Дiйсно, це вражає! А розкажiть про свою кар’єру фiтнес-експерта?
Фітнес-експертом я була до двадцяти двох років. Потім присвятила себе менеджменту та управлінню, почавши займатись відкриттям фітнес-клубів в Україні і в інших країнах. Але зараз я цим не займаюсь. Передала клуби своїм партнерам. Закінчивши досвід з міжнародною мережею «FitCurves», я почала розвиватися як самостійна особистість і працювати над своїм особистим проектом.

Розкажiть про свою авторську систему схуднення «БарбiФiт»? В чому ексклюзив?
По-перше, моя програма є системою інтернет-тренувань, що є дуже зручним. По-друге, «БарбіФіт» включає зручну програму харчування, home тренування, виконання яких гарантує втрату 5% від ваги вже через сім днів, а також підтримку в чаті 24/7. Ексклюзив системи у тому, що я персонально спілкуюсь із кожною клієнткою та пропоную індивідуальну програму авторських тренувань та харчування. «БарбіФіт» – це максимально безпечне швидке схуднення (курс розрахований на два місяці), якісні тренування та приємна ціна! Я гарантую, що завдяки мені та цілеспрямованості клієнтки ми доб’ємося фігури її мрії!

Як Ви ставитесь до конкуренцiї?
Конкуренція – явище суб’єктивне. На мій погляд, коли працюєш із повною віддачею, про це поняття навіть не думаєш.

Що можете порадити нашим читачам, якi також мрiють досягти успiху?
Не бійтесь змінювати свої плани. Говоріть із собою та чесно відповідайте, чим ви хочете займатись. Слідкуйте за своїм здоров’ям та внутрішнім станом. Будьте вірні собі і тоді успіх не змусить себе довго чекати.

Прочитано 501 разів Останнє редагування Середа, 19 грудня 2018 09:54
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Оксана Полонець Ірина Оськіна »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/