П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 09:39

Світлана Кицак

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Beauty-експерт, ведучий косметолог, консультант в сферi пластичної 
хiрургiї, керiвник косметологiчного вiддiлення клiнiки «Медичний центр Олега Колiбаби»

Beauty-експерт, ведучий косметолог, консультант в сфері пластичної хірургії, керівник косметологічного відділення клініки «Медичний центр Олега Колібаби», провідний спеціаліст у галузі лазерної та апаратної косметології з десятирічним стажем роботи, а ще соціальний діяч та просто гарна українка! Ми з радістю поспілкувались із Світланою та дізнались багато цікавого про її діяльність та життєві принципи.

 

Яка у Вас освiта? Ви завжди мрiяли працювати у сферi краси?
Я маю два дипломи – «лікувальна справа» та «філософія». І знаєте, і перша, і друга освіта мені дуже допомагають у моїй сьогоднішній діяльності. А все тому, що краса – це поняття дуже суб’єктивне та індивідуальне. Важливо не тільки надати людині якісні послуги, але й зрозуміти, чого саме вона хоче досягти тими чи іншими змінами. Тоді і результат буде шикарний.

Розкажiть, будь ласка, про центр, де Ви працюєте?
Багатопрофільна клініка «Медичний центр Олега Колібаби» протягом багатьох років є провідним експертом пластичної та конструктивної хірургії в нашій країні. Ми надаємо широкий спектр унікальних медичних послуг, в тому числі, з використанням малоінвазивних методів. У нашій клініці виконуються всі види пластичних операцій. Кожен клієнт, який звертається до нас, гарантовано отримає безпеку та прекрасний результат!

Сфера косметологiї та пластичної хiрургiї розвивається з кожним роком. Як Ви, у зв’язку з цим, вiдноситесь до конкуренцiї на ринку?
Дуже добре! Але є один момент… На ринку з’являються також некваліфіковані фахівці, які пропонують дешевші неякісні послуги. Саме тому я закликаю бажаючих зробити ту чи іншу пластичну чи косметологічну процедуру, добре подумати та краще взагалі нічого не робити, ніж нашкодити власному здоров’ю. Пам’ятайте, якщо вам нададуть неякісні послуги, цей дефект буде видно, а виправити його буде дуже непросто. Перед тим, як піти в ту чи іншу клініку, варто зібрати про неї потрібну інформацію та позитивні відгуки. А взагалі, я вважаю, що рівень пластичної хірургії та косметології України за останні роки став кращим і ризик натрапити на непрофесіоналів невеликий. Наші клініки зараз майже нічим не поступаються європейським.

Що для Вас є успiх?
Успіх – це коли ти із чистими намірами робиш свою улюблену справу та отримуєш зворотній позитивний зв’язок!

Якою повинна бути сучасна укранка?
Вона повинна стежити за собою – за своїм зовнішнім та внутрішнім світом.

Що можете побажати нашим читачам?
Цінуйте моменти – вони прекрасні! Цінуйте щастя – воно в моментах нашого життя! А будь-яка перешкода – лише привід стати сильнішим!

Прочитано 600 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Юлія Жигаленко Марина Леонгардт »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/