П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 09:41

Юлія Жигаленко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ДИРЕКТОР IЗРАЇЛЬСЬКОЇ ПАРАМЕДИЧНОЇ КОСМЕТИЧНОЇ КОМПАНIЇ ЛАБОРАТОРIЯ «ONMACABIM»

Директор ізраїльської парамедичної косметичної компанії Лабораторія «ONmacabim», українка, яка знає як досягти успіху та при цьому залишитись справжньою жінкою. Ми із радістю поспілкувались із Юлією та поставили їй ряд питань щодо професіонального та життєвого успіху, а також про натхнення та конкуренцію.

 

Що для Вас є жiночим успiхом i яким , на Ваш погляд, є його секрет?
В першу чергу, успішна жінка – це гармонійна жінка, головними перевагами якої є вміння поєднувати в собі красу, доброту, самовдосконалення, чарівність, розум, твердий характер та знання. Поняття «успіх» для мене – це вміння любити та шанувати себе, оточуючих і своїх близьких. Щодо секрету, то він полягає, на мій погляд, у отримуванні задоволення від життя і справи, яку ти робиш. Успіх – це диво, космічна субстанція, яку можна помацати та відчути. Головне – його захотіти! Але при його досягненні потрібно пам’ятати, що жага успіху ніколи не зможе затьмарити найцінніше в житті – оточення, сім’ю, дітей та друзів.

Якi якостi характеризують справжню жiнку?
Жіночність, ніжність, доброта та самостійність. А ще справжня жінка повинна вміти подати себе, жити тут і зараз, насолоджуватися кожним днем, бути вдячною навколишньому світу. Життєлюбність, оптимізм, відсутність звички всіх засуджувати – ті якості, які треба в собі розвивати сучасним жінкам.

Що Вас надихає? Де Ви черпаєте ресурс?
Натхнення – те, що йде зсередини! Воно є емоційним станом, коли є величезне бажання щось робити. Щоб відчути такий стан, не потрібна мотивація, адже якщо ви щось робите від душі, то ця справа і є тим ресурсом сили. Великий секрет успішних людей – маленькі кроки і колосальна праця кожен день. Це те, що буде гарантовано давати натхнення і здатність творити дива.

Якими принципами Ви керуєтесь в життi та в роботi?
Я завжди ставлю чіткі цілі. Уміння сформулювати і поставити собі мету – важливий елемент успіху та запорука майбутнього процвітання.

Що допомагає витримувати конкуренцiю?
Постійний розвиток. А саме: стеження за тенденціями, вивчення психології споживачів, орієнтування на цільову аудиторію. Також важливо знайти команду однодумців, які будуть мати командний запал і прагнення до досягнення поставлених цілей. Також має величезне значення підтримка сім’ї.

Якою повинна бути сучасна українка, на Ваш погляд?
Витриманою, жіночною, витонченою, щедрою, з щирим серцем, пунктуальною та рішучою в досягненні поставлених завдань. А головне – люблячою мамою, яка готова до самовдосконалення та випромінює позитив і креатив.

Побажайте, будь ласка, нашим читачам, як йти своїм шляхом та не пiддаватися невдачам?
Будьте вірними і щирими в досягненні мети. Життєвий успіх – не питання удачі чи везіння. Він залежить від нестандартних рішень, колосальної праці і бажання працювати. Вірте у себе, будьте щасливі і кохані!

Прочитано 590 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Катерина Дудікова Світлана Кицак »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/