Середа, 24-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 09:37

Марина Леонгардт

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

КОСМЕТОЛОГ КЛIНIКИ «МЕДIЛЕНД», СПЕЦIАЛIСТ З «ANTI-AGE» ТЕРАПIЇ, ТРЕНЕР КОМПАНIЇ «NLC AESTHETIC SCHOOL»

Косметолог з двадцятитрьохрічним досвідом роботи, спеціаліст з «Anti-Age» терапії, тренер компанії «NLC Aesthetic School», яка постійно розвивається та є активним учасником міжнародних з’їздів і конференцій у сфері естетичної медицини. Про успіх, постійний зріст, а також дуже емоційне хобі з радістю розповіла нашій редакції успішна українка, мама двох дітей та просто справжня жінка – Марина Леонгардт.

 

Де Ви навчались? Завжди хотiли працювати в сферi косметологiї?
Мене ця сфера дійсно манила завжди. Саме тому, коли прийшов час обирати професію, я спочатку пішла вчитись у медичне училище, а потім отримала вищу освіту у області косметології. На даний момент я веду прийом у відділенні косметології і пластичної хірургії МЦ «Меділенд», де пропоную широкий спектр послуг в косметології і естетичній медицині.

Якими принципами ви користуєтесь кожен день у своїй роботi?
Головний принцип – підходити до кожної людини індивідуально. Мені важливо не тільки якісно виконати свою роботу, але і зробити так, щоб людина собі подобалась.

Конкуренцiя Вас хвилює? Як Ви до неї вiдноситесь?
Я працюю у столиці України, де конкуренція присутня апріорі. Але, я вважаю, що клієнтів вистачить на всіх. До того ж, косметолог – це ніби психолог. Важливо знайти не просто гарного спеціаліста, а й близьку тобі по духу людину. Я, наприклад, вже давно перестала робити рекламу, бо в мене є персональне коло пацієнтів, які мені довіряють. Але це не відміняє того, що я постійно розвиваюсь та намагаюсь бути у центрі подій в сфері косметології: ходжу на виставки, буваю на конгресах, де дізнаюсь багато нового та підвищую свій професійний рівень.

Що для вас значить успiх?
Успіх для мене – те, як я себе почуваю. Успіх – це не тільки гроші та бізнес. Все повинно бути у балансі – родина, робота, хобі.

Де Ви берете натхнення?
Мене надихають мої діти, чоловік, нові подорожі, знайомства і звичайно ж моє хобі – танці. На цю частину мого життя я намагаюся виділяти достатню кількість часу. Ходжу в одну з найпопулярніших шкіл в Києві «Cubanoboom», де засновником і викладачем є справжній носій кубинської сальси. Після кожного заняття почуваюсь дуже натхненно, з’являються сили для реалізації нових проектів та задумів. Стосовно роботи, в ній мене мотивують вдячні клієнти та учні.

Хто така успiшна жiнка?
Для мене успішна жінка – та, яка живе в гармонії із собою! Вона врівноважена, спокійна, доброзичлива, поважає себе і має свої принципи і традиції, чітко уявляє чого хоче і послідовна в своїх діях.

Сучасна українка, яка вона?
Українка – жіночна, чуттєва, але при цьому рішуча й непохитна. Я бачу її дуже освіченою, працьовитою і здатною підлаштуватися під різні життєві ситуації. Вона доброзичлива, добра і милосердна.

Що можете побажати нашим читачам, як йти своїм шляхом та не пiддаватись невдачам?
З кожною спробою, або невдачею, ви йдете до своєї мети вже з урахуванням досвіду і отриманих знань. Головне – прибрати страх провалу і довіряти собі. Подумайте про задоволення, яке отримаєте, коли подолаєте певні перешкоди. Бажаю вам натхнення, любові, гармонії та вдачі!

Прочитано 950 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Світлана Кицак Наталія Численко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/