Четвер, 25-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 09:35

Наталія Численко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПЛАСТИЧНИЙ ХIРУРГ В «ЦЕНТРI ПЛАСТИЧНОЇ ТА ЛАЗЕРНОЇ ХIРУРГIЇ ОЛЕГА КОЛIБАБИ»

Висока кваліфікація, великий досвід, постійна робота над собою – секрети успіху, які допомогли Наталії стати тим, ким вона є сьогодні! А саме  –  лікарем вищої категорії, пластичним хірургом «Центру пластичної та лазерної хірургії Олега Колібаби» та, безперечно, фахівцем з великою літери! За свої 17 років досвіду роботи Наталія самостійно виконала понад 10 000  пластичних операцій! Ми з радістю поспілкувалися з нею, і дізналися докладніше про її діяльність.

Де Ви навчалися i працювали до того, як прийшли в пластичну хiрургiю?
Я здобула освіту в Буковинській Державній Медичній академії за спеціальністю «лікувальна справа». Після цього проходила інтернатуру з загальной хірургії. Перша робота була в Київській міській клінічній лікарні №4 на посаді лікаря-хірурга.

Пластична хiрургiя з кожним роком розвивається. Скажiть, як встигнути за всiма новинками? I що конкретно робите Ви для того, щоб бути на хвилi?
Так, дійсно, ця сфера щорічно вдосконалюється. Щоб бути в курсі новинок і стандартів, кожному фахівцю з пластичної хірургії просто необхідно брати участь в конференціях і форумах, що стосуються актуальних тем в цій області. Особисто я є регулярним учасником ряду провідних українських і міжнародних майстер-класів та з’їздів. Серед них: міжнародна конференція «Інноваційні технології хірургічного та нехірургічного омолодження обличчя» (м. Київ), «Masterclass on the Advanced Use of Microthane Breast Implants» (м. Рига, Латвія), Aesthetic plastic surgery course (м. Бухарест, Румунія) та інші форуми, курси підвищення кваліфікації та майстер-класи.

Розкажiть, будь ласка, про свою дiяльнiсть в «Центрi пластичної та лазерної хiрургiї Олега Колiбаби». Якi операцiї робите найчастiше?
У «Центрі пластичної та лазерної хірургії Олега Колібаби» я працюю з 2017 року. Виконую операції по збільшенню, корекції та підтяжці грудей, а також видаляю грудки Біша, роблю ліпофілінг тіла, обличчя та грудей, ліпосакцію, підтягую повіки, роблю пластику підборіддя, живота, вушних раковин і мочок вуха. Мені дуже подобається працювати в цьому центрі. Тут я можу не тільки реалізувати всі свої навички, але й паралельно навчатися і їздити на конференції.

Що Вас найбiльше надихає в Вашiй роботi?
Подяка клієнтів. Повертати людям молодість, дарувати здоров’я, бачити їхні щасливі очі – для мене це справжнє щастя! Заради цього не шкода ані сил, ані часу.

Ваша головна порада нашим жiнкам, якi на сьогоднi захопленi своїм зовнiшнiм виглядом. Де та межа, коли треба зупинитись?
Звичайно, сьогодні є певні стандарти, за якими всі женуться. Але я раджу задуматись про свою індивідуальність, а не про те, щоб стати лялькою із конвеєру. Будьте собою, вдосконалюйте себе розумно із порядним спеціалістом своєї справи. І головне, пам’ятайте – краса жінки йде зсередини! А ми, пластичні хірурги, тільки допомагаємо цій красі розквітнути!

 

Прочитано 528 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Марина Леонгардт Лідія Калашник »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/