Четвер, 25-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 09:28

Оксана Гуслякова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

«Я не вчу людей життю і не лікую. Мені ставлять питання, я беру відповідь з інформаційного поля Всесвіту у вигляді зображень та фраз та передаю ці знання людям.»

 

Енергопсихолог – професія для сильних духом і чутливих одночасно! Оксана з дитинства відчувала тонкі вібрації оточуючих, а в подальшому змогла цей дар зробити справою життя! Отримавши свого часу економічну освіту, вона зрозуміла, що це – не її. Духовні теми завжди приваблювали більше.  Енергопсихолог – це провідник між Всесвітом і людьми. Завдання Оксани – навчатись і отримувати життєвий досвід, а потім відкривати і направляти інших по їх життєвому шляху, розкривати місію душі, висвітлювати шлях тим, хто заплутався. В цілому, призначення людини як душі – пізнати досвід на землі, позбутися боргів карми і повернутися в духовний світ на іншому рівні.

Прочитано 709 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Олена Рихальська Аліна Ревунова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/