П'ятниця, 29-е Березня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 09:30

Олена Рихальська

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

 

ПСИХОЛОГ, КАНДИДАТ ПСИХОЛОГIЧНИХ НАУК, СIМЕЙНИЙ I ОСОБИСТIСНИЙ ПСИХОТЕРАПЕВТ З ДВАДЦЯТИП’ЯТИРIЧНИМ СТАЖЕМ РОБОТИ, ТРЕНЕР I ВИКЛАДАЧ, ЕКСПЕРТ ПОПУЛЯРНИХ ТБ-ПРОЕКТIВ ТА СЕРIАЛIВ, АВТОР КНИГ ТА ПОНАД ТИСЯЧI НАУКОВИХ СТАТЕЙ.

Провідний психолог України, кандидат психологічних наук, сімейний і особистісний психотерапевт з двадцятип’ятирічним стажем роботи, тренер і викладач, експерт популярних ТБ-проектів та серіалів, автор понад тисячі наукових статей... Олена також провела понад дві тисячі авторських тренінгів та майстер-класів, шість років викладала в Дніпропетровському національному університеті, написала такі популярні книги як «Любов у житті жінки. шлях від розставання і самотності до зрілих відносин», «Як зустріти і зберегти справжню любов»… Її регалії можна переліковувати довго! Наша редакція поспілкувалась із цією супержінкою, яка встигає брати участь у великій кількості проектів та дізнались, як їй вдається мати успіх у своїй діяльності.

 

Вашi досягнення вражають! А як Ви ставитесь до них?
Філософськи. Кожне з них для мене є передбачуваним, бо я ставлю конкретні цілі і розумію як їх досягти. Для мого характеру і темпераменту в досягненнях важлива різноманітність форм: приватне консультування, психотерапія, написання книг і статей, тренінги та майстер-класи, телебачення, шоу-проекти та ін.

Головнi принципи, якими Ви користуєтесь у роботi та життi?
Я вимагаю від себе по максимуму. Для мене важливо: завжди розвиватися, знаходити джерела натхнення, помічати і прибирати недоліки, що заважають розвитку. І найголовніше – не братися за те, що не до душі. Я не схиблена на роботі. Оточуючі називають мене абсолютним гедоністом.

Що можете сказати про конкуренцiю?
Для мене конкуренції не існує. Завжди є люди, які щось можуть зробити так як ти, або краще ніж ти. Якщо розвиватися як індивідуальність в тому, що ти робиш, то поняття конкуренції втрачає сенс. Світ – великий та різноманітний. В ньому стільки ресурсів! Їх вистачить на всіх, хто добре робить свою справу, отримує від цього задоволення і щиро намагається бути корисним.

Яким є Ваш персональний ресурс натхнення?
Для мене важливо побути на самоті. Поміркувати, почитати, пописати, полінуватися. Також мене дуже наповнюють море, ліс, тварини та подорожі. Ще один ресурс – незамінна любов чоловіка і близьких, а також звістки про те, що ти потрібна людям. І обов’язково – пробудження до світанку, ранкові та вечірні молитви, та пост.

Як ви можете описати образ успiшної жiнки?
Успішна жінка розуміє, хто вона, що може дати людям і навіщо прийшла в цей світ. Вона вміє любити та бути коханою, а ще – транслює доброту, ніжність та внутрішню гармонію. Успішна жінка – творча. Вона вміє цінувати прекрасне та має свіжість сприйняття світу!

Сучасна українка така?
Звичайно! Українська нація – дуже яскрава і харизматична. І саме жінка транслює яскраві якості національної ідентичності. Українка – багатогранна, живе з любов’ю і в любові. Вона все встигає, тому одночасно розвивається у всіх сферах життя.

Порадьте нашим читачам, як не сходити зi свого шляху i не пiддаватися невдачам?
Невдач не буває. Буває, що все пішло не так, як ми планували. Ставтесь до життя, як до процесу. Будьте ним захопленим і пам’ятайте, що воно має дивовижну здатність – налагоджуватися!

Прочитано 2423 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Алеся Бивалькевіч Оксана Гуслякова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/