П'ятниця, 26-е Квітня 2024року
Середа, 19 грудня 2018 09:25

Аліна Ревунова

Автор 
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

 

ЗАСНОВНИК ТА КЕРIВНИК ТОВ «РеАл Консалтинг»

Вона є власницею компанії ТОВ «РеАл Консалтинг» та українською бізнес-леді, яка знає не тільки принципи керування бізнесом, а й як при цьому залишатись жіночною та красивою.
Ми дізнались, де наша героїня бере натхнення, та що для неї є пріоритетним в роботі.

 

З чого почалась Ваша юридична кар’єра? Ви завжди мрiяли працювати в цiй сферi?
Коли прийшов час обирати професію, мені було чотирнадцять, і я вирішила поступити у технікум на спеціальність економіста. Жага до знань, їх практичного застосування та праці в мене була настільки велика, що вже на третьому курсі, коли мені виповнилось шістнадцять, я пішла працювати. Влаштувалась у одну досить відому компанію, де для мене і відкрився світ юриспруденції, а також управління. Згодом, отримавши диплом молодшого спеціаліста економіста, зваживши свої професійні здібності, здобуті навички та знання, вирішила зробити важливий крок та заснувати свою особисту справу, яка стала справою мого життя! Здійснюючі підприємнцьку діяльність, я продовжувала навчатись у вищих навчальних закладах, здобуваючи економічну та юридичну освіти. А взагалі, коли я приїхала в столицю із села Калюсик, що у Хмельницькій області, мала великі плани на Київ і дуже пишаюсь тим, що мені вдалось їх реалізувати!

Подiлiться своїми персональними принципами, якими Ви керуєтесь у роботi?
Їх чотири: професіоналізм, відповідальність, оперативність та, найважливіше – індивідуальний підхід. Моя компанія береться за найскладніші задачі, які інші не в змозі вирішити. Слід зазначити, що за 13 років діяльності ми розширили перелік послуг, додавши до юридичних також бухгалтерські та податковий консалтинг. Таким чином, ми підходимо до потреб кожного клієнта комплексно.

Що допомагає витримувати велику конкуренцiю?
Звичайно, конкуренція присутня в будь-якій галузі, але вона мотивує мене рости, рухатися вперед та знаходити свою унікальність.

Що для Вас є успiхом та джерелом натхнення?
Для мене успіх – це досягнення гармонії у всіх сферах життя. Робота, освіта, сім’я, друзі, фінанси, здоров’я, відпочинок – все це повинно бути у балансі.
Моїм джерелом натхнення є задоволені клієнти, які нас рекомендують як професіоналів та фахівців в своїй справі.

Назвiть якостi справжньої жiнки.
На мою думку, справжня жінка має бути жіночною та мудрою. Вона створює домашній затишок, є турботливою, люблячою та ніжною. І найголовніше, справжня жінка має надихати свого чоловіка.

А якою, на Ваш погляд, повинна бути сучасна українка?
Сучасна українка виглядає так, як їй подобається. Вона є освіченою, ерудованою, цілеспрямованою, слідкує за своїм здоров’ям та зовнішнім виглядом, і, звичайно, самовдосконалюється.

Що можете порадити нашим читачам, як не сходити зi свого шляху i не звертати увагу на невдачi?
Щоб не зійти зі свого шляху, потрібно чітко знати, чого ви хочете від життя. Визначте свою головну мету та йдіть до неї. Читайте книги, слухайте лекції психологів та бізнес-тренерів, робіть те, що Вас надихає та мотивує. А невдач не потрібно боятися, адже вони є невід’ємною частиною успіху. Невдача – це досвід, який формує характер. Вірте в Бога, вірте в себе та свою мрію і ця віра допоможе подолати всі невдачі та перешкоди!

 

 

Прочитано 1240 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Оксана Гуслякова Анна Василенко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/