П'ятниця, 19-е Квітня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 15:10

Євгенія Берьозова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПСЕВДОНIМ ЖЕНЕЧКА БЕРЬОЗОВА, ЖУРНАЛIСТ, ТОП-МОДЕЛЬ, ТЕЛЕВЕДУЧА МУЗИЧНОГО КАНАЛУ «О-ТV», РЕЗИДЕНТ ПРОГРАМИ «HOLIDAY TUSE», АВТОР РУБРИКИ ВИДАННЯ «NIGHT LIFE»

Відома телеведуча, українська топ-модель, журналістка та просто цікава молода дівчина, яка обожнює людей, дивиться на життя із гумором, надихається джазом та кожен день проживає «на повну»! Редакція журналу із великим задоволенням поспілкувалась з дівчиною, відомою у шоу-бізнесі під псевдонімом Женечка Берьозова, яка не перший рік працює телеведучою музичного каналу «О-ТV» та є резидентом програми «Holiday TUSE». Ми дізнались про початок її творчого шляху, про те, як вона стала невід’ємною частиною світського ТБ нашої країни та де бере натхнення вести такий активний спосіб життя.

 

Де ви навчались? Чому вирiшили стати ведучою?
Закінчила фізмат за спеціальністю «комп’ютерні технології та програмування». Маю також музичну освіту по класу фортепіано. Щодо ТБ, то працювати в цій сфері мріяла завжди.

З чого почався Ваш професiйний шлях?
З роботи професійною моделлю на різних показах відомих українських дизайнерів. Я мала успіх у цій сфері, але хотілось більшого. Коли мене помітив мій теперішній продюсер та запропонував стати телеведучою на каналі про світські заходи, я одразу ж погодилась. До речі, перше ж моє інтерв’ю відбулося одразу із суперзіркою українського шоу-бізу – Дмитром Монатіком. Я себе гідно проявила, і з того моменту почався мій зірковий шлях у якості телеведучої.

Конкуренцiя для вас є важливою?
Є крутий вираз – закохана в себе суперниць не має. У мене багато конкурентів та людей, які повторюють мої ідеї. Я вважаю це нормальним і показником мого успіху, адже всі ми беремо щось від інших.

Ваш особистий успiх та його формула?
Мій успіх – це стати кращою версією себе у всьому що мене надихає і робить розумнішою, красивішою, мудрішою та щасливішою. А формула мого успіху така: інтелектуальна, емоційна та фізична загрузка кожного дня настільки, наскільки я можу витримати і ще трошечки зверху. Ще я прагну максимально оптимізувати свій час і витрачати його тільки на корисні та приємні справи.

Яка, на Ваш погляд, сучасна українська жiнка?
Красива та смілива. Такою я бачу сучасну українську жінку. А взагалі, стати успішною в нашій країні не так легко. Суспільство диктує свої правила в плані особистого життя, зовнішності та роботи. Жінки це приймають. Я вважаю, прийшов час вийти за рамки та не боятися бути оригінальною, смішною, яскравою!

Що Ви вiдчули, коли потрапили у наш «Топ-100 успiшних українок»?
Для мене це велика честь – бути однією із ста видатних та успішних жінок України! Звичайно, це дуже приємно та важливо для мене. Ця нагорода надає впевненості у тому, що мій шлях дійсно вірний і я маю творити та йти тільки вперед!

Дайте поради майбутнiм ведучим, як завжди мати успiх та бути в топi?
Перше – поставити ціль та вірити в неї. Тільки в такому випадку ти приречений на успіх. Друге – виключити зі свого оточення антагоністів. «Не твої» люди тільки заважають. Третє – знайти в собі свободу бути собою. В сфері шоу-бізу слабких немає. Четверте – робити кожного дня крок до своєї цілі!

Прочитано 519 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Наталія Ковалко Світлана Вольнова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/