Четвер, 25-е Квітня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 15:08

Світлана Вольнова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ТЕЛЕВЕДУЧА, МОДЕЛЬ, ФОТОГРАФ, ПРОДЮСЕР ТА АКТРИСА

Яскрава українська телеведуча, модель, фотограф, продюсер та актриса, яку ми постійно бачимо на екранах своїх телевізорів, не один рік надихає багатьох жінок України своїм творчим шляхом та зводить з розуму чоловіків гострим розумом та красою. Світлана ніби знає секрет успіху, який дозволяє їй бути собою, при цьому постійно експериментувати у кар’єрі та зовнішньому вигляді. Ми поспілкувались із нею та спробували зрозуміти позицію популярної ведучої стосовно успіху, кар’єри та жіночої природи.

 

Що для Вас значить поняття «успiх» i як його досягти?
Успіх – це публічне визнання твоїх здібностей іншими людьми. Досягти його можна щоденною працею та вірою у свої сили!

Яким головним принципом Ви керуєтесь у свой кар’єрi та особистому життi?
Емпатія – моє все! Для мене людина та її почуття стоять вище за матеріальні цінності. Саме тому я керуюсь не цифрами та посадами, а емоційними рівнями.

А яким є Ваше особисте джерело натхнення?
Воно постійно змінюється. Іноді, аби надихнутись, мені потрібно побути вдома одній та присвятити час собі. А буває, навпаки, тягне до спілкування та енергообміну із іншими.

Якими якостями треба володiти, щоб досягти успiху?
Перша якість – це відкритість. Бути чесним та не видавати себе за того, ким ти не є. Друга – здатність до творчості у різних її проявах. А ще обов’язково треба бути стійким до стресів. При першій же невдачі здаватись не можна! І, звичайно, без цілеспрямованості успіху не добитись.

Хто така справжня жiнка, на Ваш погляд?
Та, що не бореться і щось відвойовує. Справжня жінка сконцентрована на своєму внутрішньому світі і має всередині себе щастя, спокій, подяку та силу духу. Саме про таких жінок мріють чоловіки. Але, при цьому всьому, справжня жінка не буде вирішувати своєї проблеми, зловживаючи почуттями чоловіка. Вона, навпаки, сама надихає та допомагає оточуючим!

Що Вам подобається в українках i що б Ви їм порадили в собi розвити?
Наші жінки – дуже красиві та жіночні! Це мене в них захоплює. Але, наряду з цим, не всі українки люблять себе. Ніби сумніваються у своїх здібностях чи зовнішності. Треба більше себе поважати та брати приклад із тих же європейок, котрі вміють себе цінувати і проявляють здоровий егоїзм відносно своєї особистості.

Що б Ви порадили нашим читачам, як впевнено йти свїом шляхом та не реагувати на негатив?
Будьте вдячні, бажайте щастя собі і оточуючим. Невдачі сприймайте гідно, але не зациклюйтесь на них. Робіть своє діло впевнено, і все вийде!

Прочитано 538 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Євгенія Берьозова Анна Горбань »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/