Четвер, 28-е Березня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 15:04

Анна Горбань

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ВОЛОДАРКА ТИТУЛУ ТА КОРОНИ МIЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ «МIСIС ПЛАНЕТА 2018», ТИТУЛУ «MRS.UKRAINE WORLD 2018 GRAND PRIX», ЖУРНАЛIСТ, ТЕЛЕВЕДУЧА, ГРОМАДСЬКИЙ ДIЯЧ, ЧЛЕН ДЕЛЕГАЦIЇ «УКРАЇНСЬКI ЖIНКИ В ООН»

Володарка титулу та корони мiжнародного конкурсу «Мiсiс планета 2018» та титулу «MRS.UKRAINE WORLD 2018 Grand Prix», журналіст, телеведуча, громадський діяч та Член делегацiї «Українськi жiнки в ООн» вважає, що жінка повинна бути мудрою і тоді в неї все складеться, як на роботі, так і в особистому житті. Ми із радістю поспілкувались з анною Горбань та дізнались багато цікавого про її діяльність, життєві принципи та що вона думає про сучасних українок.

 

Якi Вашi досягнення у творчiй дiяльностi Ви вважате найуспiшнiшими?
Я – екс-телеведуча топового телеканалу «СТБ». Певний час вела авторський блог у популярному інтернет-виданні, де давала поради жінкам. Також вважаю за досягнення власний соціальний проект «Вони вірять у себе!», який є унікальним шансом для дітей із реабілітаційного центру долучитися до творчості та розвинути власні таланти. В 28 років я успішно працювала у Кабінеті Міністрів України, маючи можливість такою юною перейняти досвід ключових постатей у нашій політиці, і хоча це не є творчим досягннням, для мене це дуже важливо. Але найбільшим моїм досягненням є те, що я стала членом делегації «Українські жінки в ООН», адже це була одна з найбільших моїх цілей.

Назвiть принципи, якими Ви керуєтесь у своїх дiях?
Не зашкодити іншим людям чи собі; залишатися завжди чесною; виважено висловлювати свої думки (тобто дотримуватися послідовності «думати – говорити – робити»); поважати чужі таємниці й уміти берегти їх.

Що допомагає витримувати велику конкуренцiю?
Шалену конкуренцію мені допомагають витримувати мої знання та здобутий роками досвід. Я високо оцінюю власні можливості та завжди впевнена в тому, що роблю. Ще мушу визнати, що я дуже добра, а добро, як відомо, завжди перемагає!

Що для Вас є успiх? У чому вiн полягає?
У постановці високих цілей та їх досягненні. Є люди, які вважають, що успішний шлях лише для обраних, і я завжди була, є і буду тією «обраною».

Якi якостi характеризують справжню жiнку?
По-перше, мудрість. Справжня жінка вміє цінувати своє здоров’я та красу. Вона витончена, тендітна, ніжна, але водночас має сталевий характер. І при цьому всьому вона жіночна, справжня, любить дітей, обожнює навколишній світ та дарує світло.

Що на даний момент надихає Вас?
Я завжди черпала й черпаю натхнення у своїй родині. Хочу бути успішною жінкою, взірцем для наслідування, щоб мій син, який є головним джерелом мого натхення, мною пишався. Також мене надихає підтримка та віра в мене близьких людей – мами, брата. Ще один мотиватор – мій PR-директор Марина Осаула. Вона надихає мене своєю вірою в мене та своїм професіоналізмом.

Що можете порадити нашим читачам, як не сходити зi свого шляху i не пiддаватися всiм невдачам?
Бажаю читачам у скрутну мить частіше пригадувати життєві приклади знаменитостей та отримувати від цього мотиваційний заряд і впевнено рухатись уперед до своїх цілей! Ніхто не застрахований від помилок. Ви можете безліч раз спіткнутися, але обов’язково підводьтеся і не звертайте з обраного шляху! Удачі всім і любові!

Прочитано 708 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Світлана Вольнова Ірина Самсоненко »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/