Четвер, 18-е Квітня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 15:00

Ірина Самсоненко

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ГРОМАДСЬКИЙ ДIЯЧ, ПРОДЮСУЄ ЮНI МУЗИЧНI ТАЛАНТИ, ЩО ПIДКОРЮЮТЬ НАЙКРАЩI СЦЕНИ СВIТУ, ТАКI ЯК «КАРНЕГI-ХОЛ» У НЬЮ-ЙОРКУ, ФIЛАРМОНIЇ ВАРШАВИ ТА ВIДНЯ.

Громадський діяч, яка продюсує юні музичні таланти, що підкорюють найкращі сцени світу, такі як «Карнегі-Хол» у Нью-Йорку, філармонії Варшави та Відня. У 2017 році Ірина увійшла в Топ-100 найбільш успішних жінок України за версією видання «Ukrainian People», а у 2018 році стала переможницею «CosmoLady Awards». Ми із радістю знову поспілкувались із Іриною та дізнались більше про її діяльність та життєві принципи.

 

Якi свої досягнення Ви цiнуєте найбiльше?
Думаю, що найголовніше – це те, що я мама видатного сина, найбільш творчої дитини України. Мій Антоніо Бразил’єро Джонсон в тринадцять років увійшов до Книги Рекордів України. На його рахунку сто перемог на всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Зараз Антоніо студент британського коледжу CCSS, який отримав стипендію Leonardo Scholars. Вже кілька років багато діточок на прикладі Антоніо і з моєю допомогою беруть участь у міжнародних конкурсах і концертах, ставлять перед собою високі цілі і досягають великих успіхів.

Назвiть принципи, якими ви керуєтесь у своїй дiяльностi та особистому життi?
Бути порядною, чесною та ніколи не здаватись. Все, чим я займаюсь – роблю з любов’ю.

Що допомагає витримувати велику конкуренцiю?
Щоденна наполеглива праця, віра в себе, свій успіх і людей, які поруч.

В чому для Вас полягає успiх?
Для мене успіх – це перемога, завершальна ланка довгого шляху кропіткої, щоденної праці. Успіх – коли ти розумієш, що завдяки твоїй діяльності багато людей навколо стали щасливішими. Та, безперечно, успіх – це старт нового шляху та нових проектів!

Що на даний момент Вас надихає?
Моїм натхненням були і залишаються діти та мій син. Коли бачиш, як ці юні музиканти працюють над своєю програмою, як прагнуть стати професіоналами, по-дорослому відносяться до поставленого завдання, у мене з’являються крила, щоб відкривати ще більше талантів і допомагати їм досягти успіху.

Якою, на Ваш погляд, повинна бути сучасна українка?
Сучасна жінка повинна зберігати в собі традиції української культури. У нас природою закладена сильна любов до дітей і до свого роду, до нашої землі. Ці якості, об’єднані з силою духу, зовнішньою красою українських жінок, дають повну картину сучасної українки.

Чи можете порадити нашим читачам, як не сходити зi свого шляху и не пiддаватися всiм невдачам?
У моєму житті було багато перешкод, але віра в себе і в команду не давала мені опустити руки. Озираючись назад, можу сміливо сказати, що найчастіше ті труднощі були хорошим поштовхом для мене, щоб впевнено прийти до успіху. Тому ті, хто не зупиняються на своєму шляху і продовжують наполегливо працювати, завжди досягають відмінного результату.

Прочитано 704 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Анна Горбань Юліана Купцова »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/