Четвер, 25-е Квітня 2024року
Вівторок, 18 грудня 2018 14:56

Юліана Купцова

Автор 
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

УКРАНСЬКА СПIВАЧКА

Талановита українська співачка, медик за освітою, а ще неймовірно красива та цілеспрямована дівчина, яка привнесла у сучасну музичну індустрію нашої країни величезну порцію драйву! Ми вирішили поставити Юліані ряд питань, та більш детально дізнатись, що її надихає досягати таких висот.

 

Ви завжди мрiяли бути вiдомою спiвачкою?
Музика завжди була моїм хобі. Я змалечку готова була приділяти їй весь свій час. Вперше вийшла на сцену нашого міського конкурсу талантів у місті Вінниця, звідки я родом, у сім років. І все… З того часу жоден концерт більше не обходився без моєї участі. Мене тягнуло на сцену магнітом.

Куди пiшли навчатися пiсля школи?
Я виросла в сім`ї стоматологів і змалку знала що піду в медицину, бо так хотіли мої батьки.

При цьому Ви не залишили мрiю стати спiвачкою?
Так! Мрія стати співачкою – це моя дитяча мрія і я не уявляю своє життя без музики.

В чому полягає фiлософiя Вашої творчостi?
Провідна лінія мого репертуару – любов! Божевільна, пристрасна, та, що приносить і радість, і біль, і щастя, і страждання... Все взято із життя. Наприклад, лейтмотивом мого першого ліричного треку «Ти або ніхто» стала біографічна історія, яка, я впевнена, була в житті кожної дівчини. Взагалі, я виконую як пронизливі балади, так і драйвові композиції. Мій сингл «Вітрильник» увійшов в ротацію і заслужено тримався в Топ -10 радіоостанції Dj fm. Інший сингл – «Серцебиття», увійшов у Топ-30 радиостанції Kiss FM, а відеоробота на трек отпримала бронзу у хіт-параді від телеканалу М2 «НА ВСІ 100».

Що Вас надихає?
Почуття між людьми. Емоції між жінкою та чоловіком – ресурс, який допомагає мені створювати максимально правдивий текст та музику.

Успiх для Вас є важливим?
Головне – робити те, що подобається! А якщо це ще відкликається у серцях інших – взагалі прекрасно! З’являється більше ідей та сил на нові проекти!

Над чим Ви зараз працюєте?
Над новими піснями. Вдаватися в деталі не буду, але одне скажу напевно – вони здатні зачепити найтонші струни душі.

Що можете побажати нашим читачам стосовно успiху та досягання позитивних результатiв у роботi та особистому життi?
Любіть. Відчувайте. Підключайте до всього, що робите, емоційну складову. Це допоможе бути чесним із собою та оточуючими. Справжні емоції приведуть до персонального успіху у всьому – кар’єрі, хобі, особистому житті!

Прочитано 1418 разів
ТЕТЯНА ПЕТРАКОВА

Головний редактор

Автор понад 500 соціальних проектів, направлених на розвиток дитячих талантів.
Телевізійний експерт. За освітою – журналіст (факультет масових комунікацій CНУ ім. В. Даля, магістр журналістики). Друга вища освіта – психолог (факультет психології CНУ ім. В. Даля).

Детальніше в цій категорії: « Ірина Самсоненко Інна Костиря »

Прокоментувати:

Копирайт(C) http://ukrpeople.com "UKRAINIAN PEOPLE" Все права защищены.

Студия дизайна  Вэб Мост  Web BRIGHT design     http://web-most.net/